Ung i Sandnes

Det blomstret på Vågen vgs 8.mars

Amnesty International avdeling Vågen vgs med leder Jasmine Marie Ramos (rett bak bordet til høyre i rød genser.) Foto: Solveig I. Engelsen

Amnesty International-gruppa på Vågen videregående skole i Sandnes markerte den internasjonale Kvinnedagen med både sanginnslag, fargerike blomster og appell om å signere på å en underskriftskampanje om samtykkeloven.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2018 kl 22:40

På forhånd var alle elevene blitt oppfordret til å kle seg i klær med blomstermotiver. Selv om ikke absolutt alle elevene på skolen hadde fulgt oppfordringen, så kunne det likevel skimtes blomsterprakt på alle bordene i skolekantina i matfriminuttet. Og de som ikke hadde blomster på seg hjemmefra, kunne bli malt i all verdens blomsteruttrykk.

Leder av Amnesty-gruppa, Jasmine Marie Ramos, fortalte etter arrangementet:
- Vi er kjempefornøyde med markeringen i dag. 103 personer skrev seg på lista, og dersom friminuttet hadde vart lenger, så hadde det blitt flere signaturer. Det kom flere bort til oss da det hadde ringt inn til time.

Hun er også veldig glad for at så mange av de andre elevene viste engasjement for saken og viste sin støtte både til Kvinnedagen og Amnesty. Både gutter og jenter skrev opp sine navn, men siden skolen har flest jenter så ble det også naturlig at flest jentenavn vises på underskriftsarkene.

Jasmine Marie ønsker å prate videre om både Kvinnedagen 8.mars og Amnesty, men hun må haste videre. Hun skal nemlig delta i marsjen for den internasjonale kvinnedagen i Stavanger senere på ettermiddagen.
Ungisandnes.com vil snart komme tilbake med en ny artikkel om både henne og det hun brenner for.

I Sandnes skal Kvinnedagen 8.mars markeres kl 19 på Sandnes Brygge. Dørene åpnes kl 18. Gratis inngang.

Gratulerer med dagen alle kvinner - unge som eldre!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...