Ung i Sandnes

Fotointeressert?

Vi får besøk av Thomas Sirevåg på Torsdagsklubben på Hana den 20.mars kl. 18.30. Han vant i UKM med et bilde som heter Red umbrella. Dette skriver han om bildet: Det er tatt i Berlin av minnesmerket Holocaust. Holocaust er et minnesmerke for ofre under 2.verdenskrig.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2014 kl 09:30

Thomas går 1.vgs media og kommunikasjon på Time vgs og har drevet med fotografi i 4 år og ønsker å fortsette med det i lang tid fremover, og han er medlem i Sandnes Fotoklubb. Gjennom de siste to årene har han fått 3 gullmedaljer i NM og vunnet NM sammenlagt i 2013. Ble årets fotograf i Sandnes fotoklubb i 2012 og har vunnet flere "månedens bilde" i fotoklubben.
Dette sier han om interessen for foto: Jeg har hatt fotografi i blodet helt fra jeg var liten og sto modell for far. Nå liker jeg best å fotografere noe annerledes og spennende.
Jeg liker å gjøre noe eget som ikke så mange har sett før. Naturen gir meg en fantastisk ro i kroppen som jeg prøver å vise i bildene mine. Samtidig elsker jeg litt action så sportsfotografi er noe av det jeg syntes er kjekkest å fotografere.

Vil dere vite mer om foto og om fotoklubb sett av torsdag 20.mars kl. 18.30 i Hanahallen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...