Ung i Sandnes

Ganddal IL tilbyr fotball, håndball, turn, orientering og FFO

Foto: Ganddal IL

Svein Tollefsen er leder for Hovedstyret i Ganddal IL. Han ble opprinnelig involvert via 3 aktive barn, først i fotball, og deretter i håndball.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Svein forteller: - Jeg startet som oppmann, og ble etter hvert rekruttert inn i styre og stell.

- Ønsket er at Ganddal IL fortsetter å rekruttere bydelens barn og ungdommer til sunne aktiviteter i trygge omgivelser, og at vi fremstår som et seriøst alternativ til dagens stillesittende dataspilling. Felles dugnad knytter foreldre tettere sammen, på tvers av bydelen.

Hvilke utfordringer har styret og klubben i nærmeste fremtid?
- Stabilisering av klubbens økonomi og samordnet reforhandling eller etablering av nye sponsoravtaler står høyt på prioriteringslisten nå. Banekapasitet må dessuten økes både inne og ute, for å kunne opprettholde både dagens aktivitetsnivå og medlemsmasse, samt forventet økning i årene som kommer.

Hvilke ønsker har du for klubben lengre frem i tid?

- Ganddal IL fortsetter å vokse i takt med bydelen for øvrig, og fortsetter å tilby gode og sunne fritidsaktiviteter til bydelens befolkning. Dette betinger at vi får realisert planene våre om å få bygget både ny fotballhall og ny flerbrukshall. Det er allerede i dag et skrikende behov for dette, og kommunen må være villig til å prioritere dette høyt i årene som kommer.

Hvilke oppgaver mener du Sandnes Idrettsråd bør prioritere?
- Legg massivt politisk press på kommunens politiske ledelse for å bygge mye mer hallkapasitet mye raskere, både flerbrukshaller og svømmehaller.

Frode Bjelland har vært med som trener i klubben siden 2008, og ble ansatt som daglig leder i 2016. Frode er ansvarlig for den daglige driften i klubben, samt ansvarlig for FFO.

Hvilke forventinger hadde du til jobben før du startet?
- Jeg gledet meg til å starte opp med FFO, samt å få følinger av hvordan ett idrettslag drives. Det jeg kan si nå i etterkant er at det er mye jobb, både på dagtid, kveld og helger.

- Kubbens situasjon er bra, vi øker i medlemsmasse, mange flinke folk som er med rundt klubben, mange ildsjeler som vil det beste for klubben.

Hvilke dugnader har dere, og hvordan går de?
- Vi har flere typer av dugnader, dopapirsalg, Enjoy-kort, loddsalg, vakter i kongeparken for å nevne noen. Disse dugnadene fungerer bra for klubben.

Vi ønsker alle velkommen til Ganddal Idrettslag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...