Urbane utfoldelser på Ruten

Bilde er fra Breakdance/hip hop battle fra Urban Festival i fjor. Foto: Siri Hagen

Lørdag 15. Juni er det klart for Urban Street Festival på Ruten i Sandnes. Artistene gleder seg, og arrangørene lover en fullpakket dag med god musikk og urbane konkurranser.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 04.06.2013 kl 20:09

– Den kuleste konserten vi skal holde i hele sommer skal vi holde i Sandnes, forteller Tore Arholm Tobiassen aka ”Tore Pang” fra Kriminell kunst. Under festivalen skal Kriminell Kunst opptre sammen med andre band som Piffany og Art of Deception.

Arholm Tobiassen forteller at de gleder seg til å spille for kjekke folk i Sandnes. Han lover også bra show.

– Det blir et kombinert show hvor vi i Kriminell Kunst opptrer sammen med BVIS. Det fungerer veldig bra når vi gjør ting sammen, forteller Arholm Tobiassen. BVIS er en rapper fra Stavanger, og kommer med sitt debut album til høsten. Kriminell Kunst har selv nettopp sluppet ny plate, og Arholm Tobiassen lover å spille mye fra det nye albumet.

Tett program
Eventmanager og ungdomsarbeider i L54 André Britzén forteller om en fullspekket dag fra 14-22.

– Det vil bli blant annet Street basketball konkurranse, skate konkurranse, brakdance/hip hop battle og flere artister på scenen. Samt graffitivegg, forteller Britzén. Det vil også bli parkour og Cheerleaderopptreden i løpet av dagen.

Festivalen blir arrangert for andre år på gang, og Britzén forteller at de har lært av feilene fra i fjor.

– Det var så dårlig vær i fjor at vi måtte avlyse skate konkurransen. Så i år har vi tatt noen forhåndsregler og satt opp telt over scenen slik at artistene holder seg tørre. I tillegg har vi klart et telt vi kan sette opp over skaterampen, slik at det uansett blir konkurranse, sier Britzén.

Sterke farger
Tore Arholm Tobiassen forteller at det han ser mest fram til selvfølgelig er å stå på scenen å opptre selv. Likevel gleder han seg til andre deler av festivalen også

– Jeg gleder meg til å se mye kul skating, og ikke minst graffitiveggen! Der kan unge kunstner får utfolde seg, noe som er bra. I Stavanger er det ingen frie graffitivegger, det er nulltoleranse for graffiti, så det er bra Sandnes tar tak i det. Det jeg gleder meg til er skating, sterke farger og kul musikk, forteller Arholm Tobiassen.

Skal vi tro arrangørene, kommer Arholm Tobiassen til å kose seg.

– Hvis være tillater det vil vi sette opp graffitiveggen dagen før, slik at den står over natten. Forhåpentligvis vil noen tagge på den. Uansett får vi besøk av kjente, hemmelige taggere som kommer til å være maskerte, forteller eventmanager André Britzén

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...