Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Han heter Hoel, Vegar Hoel

Vegar Hoel, The Man Foto: Linn Andreassen Talge

Tøffere type og morsommere mann skal du lete lenge etter. Skuespilleren fra Stavanger har spilt i filmer, musikkvideoer,på teater og har opptrådt for Kongen.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2018 kl 15:09

Vegar er en mann med mange ansikter og stemmer, og ikke minst roller. Han medvirker også bak kamera med bl.a. manus til Død snø 2, og han regisserte Kill Buljo 2.

Av en eller annen grunn er denne allsidige mannen perfekt som skurk, og får han blande humor inn, så er han i sitt ess, som f.eks. rollen han hadde i musikkvideoen til Kriminell Kunst: Måden du ser på meg

De to siste ukene har han undervist i Manus-skriving på Lura Bydelshus, der målet for deltakerne er å ende opp med et manus til en morsom kortfilm. Mood board, story board og shotlist er fremmedord for de fleste, men for deltakerne er dette nå faguttrykk og verktøy de tar med seg videre i arbeidet som filmprodusenter.

Vegar kan spøke med alt, og har en teori om at ALT kan spøkes med, og at humor kan ta brodden av alt som er vondt og dumt. Vitsene og kjappe kommentarer brukes både til å understreke et poeng, men også for å gi kursdeltakerne en knagg å henge ting på.

Når Vegar nå er ferdig med å undervise gjengen på Lura Bydelshus, tar han turen til Hollywood for å pitche en manusidé han har, så la oss håpe de høye herrer i verdens filmhovedstad er klare for en munnrapp morromann fra Stavanger med ville historier! Gudd løkk, dude!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...