Hip hop i Bogafjellhallen

Danseintruktør Emilie Schei (foran) viser kule moves på dansegulvet i Bogafjellhallen.
Bak fra venstre: Malin Tronstad, Sara Nolin og Lisette Vaule. Foto: Solveig I. Engelsen

Dansekursene til "House of Dance" er godt i gang i fem bydeler (Riska, Bogafjell, Ganddal, Lura og sentrum). Hver mandag ettermiddag kan heftige hip hop-rytmer høres fra andre etasje i Bogafjellhallen.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2017 kl 15:23

Danseinstruktør Emilie Schei syns det er kjempekjekt å lære bort hip hop, og danseelevene er veldig lærevillige og flinke. Hun har tre klasser hver mandag på Bogafjell. Det er ganske så fullt i de yngste klassene. Den siste klassen for viderekommende og ungdom har noe færre deltakere, men til gjengjeld får de da større plass å boltre seg på.

Lisette går på Gjesdal ungdomsskole. "Det er mye kjekkere å danse her i Bogafjellhallen enn på Ålgård", sier hun. Sara er enig i at det er kjekt å danse. Hun har bodd i USA i flere år og har danset siden hun var 7 år. Hun må også reise et stykke for å komme på hip hop-kurset siden hun bor i Sola kommune. Malin er fra Bogafjell og trives med at kurset er i nærheten av der hun bor. "Hip hop og streetdance er kjempegøy", sier hun.

Da danseskolen "House of Dance" måtte legge ned undervisningen i Sandnes sentrum, grep enhet kultur i Sandnes kommune inn og hjalp til med å finne nye lokaler. Fritidskonsulent Audun Hiis fant gode løsninger med å ha dansekursene i kulturenhetens lokaler rundt omkring i Sandnes. Dette er noe som foreldrene i bydelene setter stor pris på. Da blir det mindre kjøring hit og dit i en hektisk hverdag.
Audun jobber spesielt tett med innbyggerne på Bogafjell da han har ansvar for kultur- og fritidsaktiviteter i Bogafjellhallen, deriblant "Endelig fredag". Dette arrangeres i samarbeid med foreldre annenhver fredag. Kl 18-20 er det for 5.-7.klasse. Kl 20-22 er det for ungdommer 8.-10.klasse. Det er gratis å delta. Dette skjer: ballspill, klatrevegg, playstation, diskotek, brettspill, kafe og mye annet gøy. Velkommen også til de som ikke bor på Bogafjell!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...