Sandnes kommune

Ung i Sandnes

HommerSÅG du den komma?!

Foto: Riskarevyen

Vi har vært på førpremieren til Riskarevyen, med tittelen: "HommerSÅG du den komma?!"

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2015 kl 19:05

Riskarevyen har holdt koken i mange år, og selv om Betel ikke var det letteste stedet for oss "utenfra" å finne, så er jeg jammen glad vi lette til vi fant det, for dette var et stykke det var verdt både tid og bensin for å få med seg!

Til tross for litt førpremierenerver som gjorde at skuespillerne innimellom hadde litt hastverk med å få presentert teksten og ikke all artikulering ble like proff, så bar likevel dette preg av å være en PROFF revy!

Bandet var hel-proft(selv om den "greske" rollefiguren til Christian mente det var DE som spilte litt surt og muligens ødela sangopplevelsen litt for oss...) og flere av skuespillerne holdt et så høyt nivå at de kunne gjort seg på den profesjonelle revy-scenen. De ga av seg selv så det holdt, og de fysiske numrene er i stjerneklasse, både virus-rytmisksportsgymnastikk, OL i synkronspising og damer i bikini var herlige, selvuhøytidlige nummer som fikk meg til å brøle av latter.

En god revy skal selvsagt inneholde både humor og alvor, og dette balanserte gruppa bra og ga oss en vakker, men sterk opplevelse i minne-nummeret, der de hedrer 2 ildsjeler de har mistet siden sist... en sterk opplevelse for oss i publikum å få se bilder, film og høre om disse flotte personene, og imponerende av gruppa å orke å la oss få ta del i disse minnene uten å miste stemmen og la følelsene ta overhånd... Så takk, tusen takk...

Innslaget med hederssang til Sandnes var også et seriøst, vakkert og humoristisk innslag, og ja: Vi er kry over Sandnes by... og ikke minst over bydelenes innsats for kultur og revy! Rune Bjerga's regi har nok en gang bidratt til litt mer "lått og løye" i den Sandnesiske hverdagen.

Revyen spilles på Betel på Hommersåk:

28.10 kl.19.30
30.10 kl.19.30
31.10 kl.19.30
06.11 kl.19.30
07.11 kl.19.30

Billetter kan bestiller på 815 33 133 eller www.billettservice.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...