Søkeresultat

Nyheter av: Gry Hetland Mattingsdal

Vinterferietilbud i Hanahallen

Vinterferietilbud i Hanahallen

Publisert:

Hver dag i vinterferien har vi åpent tilbud i Hanahallen med idrettsaktiviteter, Zumba og spill.

Vinterferietilbud på Ganddal fritidssenter

Vinterferietilbud på Ganddal fritidssenter

Publisert: - Oppdatert: 31.08.2016 kl 12:52

Vi har åpent fire dager i vinterferien og det står forskjellige aktiviteter på programmet: gratis måltid mat, kreative aktiviteter og konkurranse. Det er ingen påmelding og ungdommene kan komme når som helst i åpningstiden vår.

Workshop om Ganddal sentrum

Workshop om Ganddal sentrum

Publisert: - Oppdatert: 13.11.2015 kl 19:05

I forbindelse med sentrumutviklingen på Ganddal ønsker planavdelingen i Sandnes kommune å ha en workshop med barn og unge på Ganddal fritidssenter( 8.-10.trinn).

UKM-turne på ungdomssskolene i Sandnes

UKM-turne på ungdomssskolene i Sandnes

Publisert: - Oppdatert: 30.12.2015 kl 10:20

UKM Sandnes skal være i KinoKino 4. - 6. februar 2016. Vi kommer på besøk til alle ungdom- og videregående skoler i fra 12. oktober til desember i storefri.

Høstferie på Ganddal fritidssenter

Høstferie på Ganddal fritidssenter

Publisert: - Oppdatert: 06.10.2015 kl 06:29

Hos oss kan du være med på ulike aktiviteter som spill, konkurranser og andre kjekke ting. Tilbudet er for elever fra 7.- 10.trinn.

Åpen hall- høstferien 2015

Åpen hall- høstferien 2015

Publisert: - Oppdatert: 06.10.2015 kl 06:29

Vet du ikke hva du skal gjøre i høstferien og liker godt å være i aktivitet? Da kan åpen hall på Hana være noe for deg.

Snart er det UKM!

Snart er det UKM!

Publisert: - Oppdatert: 19.04.2015 kl 21:04

Årets UKM er 6. og 7. februar i Kinokino. Da er det åpning av festivalen kl. 18 med taler og musikkinnslag.

UKMturne- bli med og meld deg på.

UKMturne- bli med og meld deg på.

Publisert: - Oppdatert: 05.12.2014 kl 12:20

Lokalmønstringen vil foregår 6.- og 7.februar 2015 på KinoKino i Sandnes. Vi har besøkt ungdomsskoler for å fortelle om UKM og oppfordre kreative ungdommer til å melde seg på og vise hva de kan.Påmeldingen starter 1. desember. På mandag 24.november besøker vi Skeiene ungdomsskole.

I kveld braker det løs!

I kveld braker det løs!

Publisert:

Open house har kick off i kveld, 24. september kl. 18.30 på Øygard ungdomsskole. Dette er idrettslaget for deg som ikke vil holde på med bare en type idrett, men som ønsker å prøve ulike typer idretter.

#artofsøppel- søppel blir til gull.

#artofsøppel- søppel blir til gull.

Publisert:

Er du glad i å ta bilder og liker å lage ting med det som er søppel for andre? Da har IVAR konkurransen for deg. Det er dette instagramkonkurranse som går ut på laste opp og legg ut et bilde av "søppelkunst" du har laget på #artofsøppel. Kanskje er du den heldige vinneren? Sjekk ut ...

Er du kreativ, men trenger nye ideer?

Er du kreativ, men trenger nye ideer?

Publisert:

Hver onsdag har vi kreativt verksted åpent fra kl.17.00 – 20.00 på Ganddal fritidssenter. Tilbudet er for 7.trinn til 18år.Der ungdommene har mulighet for å sy, male tegne og ellers få bruke sin kreativitet.

Ungdom og seksualitet

Ungdom og seksualitet

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2014 kl 09:13

Hilde Egenæs som jobber på helsestasjon for ungdom i Sandnes skal i løpet av mars og april besøke tre fritidssentre og snakke om temaet. Hun er utdannet helsesøster og sexolog.

Fotointeressert?

Fotointeressert?

Publisert: - Oppdatert: 19.03.2014 kl 09:30

Vi får besøk av Thomas Sirevåg på Torsdagsklubben på Hana den 20.mars kl. 18.30. Han vant i UKM med et bilde som heter Red umbrella. Dette skriver han om bildet: Det er tatt i Berlin av minnesmerket Holocaust. Holocaust er et minnesmerke for ofre under 2.verdenskrig.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...