Sandnes kommune

Søkeresultat

Nyheter av: Jonas Herzig

Sandnes stiger opp!

Sandnes stiger opp!

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2014 kl 13:42

Hver dag besøker flere tusen mennesker Sandnes, men det er ikke uten grunn. Sandnes vokser veldig mye hvert år. Hvis det vokser like mye hvert år, bor det i følge NRK flere folk i Sandnes enn det bor i Oslo i 2018. Men Sandnes mangler bare plass og det er det eneste som hindrer Sandnes til å ...

Besøk fra Hei Verden

Publisert:

Overskuddet fra kulturuken til Lurahammaren ungdomsskole går til hjelpeorganisasjonen "Hei Verden". Vi fikk besøk i studio fra kommunikasjonsansvarlig Erlend Aano. Han fortalte litt om hva Hei Verden jobber for og hva pengene fra Lurahammaren kommer til nytte for.

Media i Bydelshuset

Media i Bydelshuset

Publisert:

I forbindelse med Lurahammaren ungdomsskoles årlige kulturuke har en liten gruppe elever fått muligheten til å jobbe med film og redigering i Bydelshuset. Her har de fått jobbe med profesjonelt utstyr, og de klarte til og med å få til et hjemmelaget green-screen studio i forbindelse med ...

Luras Talenter

Luras Talenter

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2014 kl 09:00

Denne uken er det kultur uke på Lurahammaren ungdommskole. Hele denne uken har elevene jobbet med fremføring av showet på torsdag, samlet inn penger, baket og laget ting til salgs.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...