Sandnes kommune

Søkeresultat

Nyheter av: Roar R. Pedersen

Kanskje kommer ordføreren

Kanskje kommer ordføreren

Publisert:

I dag fikk Lurahammaren Ungdomsskole besøk av selveste ordføreren i Sandnes, Stanley Wirak. Selv om han bare hadde en time på seg til å se skolen fikk han oppleve flere underholdningsinnslag fra elever, og han fikk høre litt om livet på skolen fra rektor og utvalgte elever og lærere.

Gamle løver og en tåre i øyekroken

Gamle løver og en tåre i øyekroken

Publisert:

Secondhand Lions er en varm og rørende film om en ung gutt som må tilbringe sommeren sammen med et par aldrende og ikke så lite fiendtlige gamle onkler. Etter å ha tilbrakt sine første år sammen med en noe uansvarlig enslig mor blir et liv på landet med dyr, historier og eventyr noe han ...

Flyrekorder

Flyrekorder

Publisert:

Visste du at…?’ Verdens lengste papirflykast er på 69,14 meter. At 25 meter er verdensrekorden på å dra et passasjerfly alene

ENDELIG ER UKEN HER

ENDELIG ER UKEN HER

Publisert:

Nå er vi i gang igjen. Etter ett helt år er uken endelig her. Prøve og leksefri er alltid ok.

Fly med Lurahammaren

Fly med Lurahammaren

Publisert:

Hvert år har Lurahammaren ungdomsskole en kulturuke der samtlige elever og lærere står på for å skape et førsteklasses arrangement der foreldre, slekt og andre interesserte er velkomne. Vi har tatt en kikk på tanker rektor Paul B. Næsse gjør seg rundt kulturuken, og vi ser litt på Hei ...

13/14 åringer latere til dags?

13/14 åringer latere til dags?

Publisert:

Jeg har tatt og intervjuet en trener på Lura IL for og høre med ham va han synes om innsats og oppmøte og litt andre ting. Jeg har også intervjuet en spiller med navn Benjamin Nilsen om va han synes om trenernes oppførsel til spillerne og treningene.

Vil han lykkes?

Vil han lykkes?

Publisert:

Jeg skal skrive om ishockeyprofilen Fredrik Bruvoll Dretvik. Han er en av Norges beste ishockeykeepere i 13 års alderen. Og mange mennesker i hockey miljøet mener at han kommer til å få en stor hockeykarrierere.

Uten mat og drikke, duger helten ikke

Uten mat og drikke, duger helten ikke

Publisert:

Mange foreldre er nervøse for sine unger som ikke spiser frokost eller mat på skolen. Uten mat på skolen minsker konsentrasjonsevnen og man yter mindre. Faktisk så dropper en av syv barn og ungdommer frokosten. Uten mat går du glipp av viktige næringsstoffer og du kan du skade helsen og ...

Karakterpress

Karakterpress

Publisert:

I 2013 var det en debatt om karakterer. Det var både en krangel mellom Jens Stoltenberg og Arna Solberg, under en tv2 debatt.

Lura IL idrettslag

Lura IL idrettslag

Publisert:

Lura IL kommer fra lura som ligger i Sandnes. Lura IL ble stiftet i 1963. Lederen for lura IL er Unn-Kristin Johannesen. Idrettslagets hoved sport er fotball, men har også håndball, innebandy og basketball lag. Klubben har også samarbeid med Sandnes ULF, det gjelder spillerutviklingen i fotball. ...

I en verden full av fantasi

I en verden full av fantasi

Publisert:

League OF Legends (LOL) er et gratis spill som var publisert av Riot games. League of Legends er i dag det mest spilte spillet i verden.

Har IKEA fortsatt en plass i våre hjerter?

Har IKEA fortsatt en plass i våre hjerter?

Publisert:

IKEA er en av verdens største møbelkjeder. Mange vet ikke hvordan IKEA var i starten, eller hva de solgte, men det var noe helt annet en hva det er i dag. Vi har intervjuet voksene om hva de synes om IKEA. Det de fleste sier at det er billig.

Høy fart i Porsmyrveien

Høy fart i Porsmyrveien

Publisert:

Porsmyrveien er en sterkt trafikkert vei som brukes av mange skolebarn. Det ligger blant annet tre barnehager, og en skole langs veien. Bilene kjører fort i denne gaten, noe som utgjør en fare for andre trafikanter.

2. Plass i Pirates Cup etter to år med trening!

2. Plass i Pirates Cup etter to år med trening!

Publisert:

Thomas Rangen var med å starte Sandnes Basketball i 1992. Thomas er nå trener sammen med Truls Matias Torgersen. Truls har vert trener for laget som begynte som u12 og nå spiller som u16. Thomas ble trener i sesongen 13-14.

Gutta 12/13s fotballag sliter med å vinne

Gutta 12/13s fotballag sliter med å vinne

Publisert: - Oppdatert: 31.01.2014 kl 12:50

Nesten alle kampene før jul var et stort tap. Til sammen vant luras fotballag 2 kamper.

NOAH PÅ SANDNES KINO

NOAH PÅ SANDNES KINO

Publisert:

Den episke fortellingen om Noahs ark i ny og spennende versjon med Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson, Logan Lerman og Anthony Hopkins i rollene.

Luras nye DaVinci

Luras nye DaVinci

Publisert:

Randi er en normal jente på 14 år, men med et talent som få. Hun kan allerede kalles en av Luras største talenter. Men blir hun den nye DaVinci?

Hvordan er det egentlig å være i et orkester?

Hvordan er det egentlig å være i et orkester?

Publisert:

Interessen for instrumentet fiolin er ganske stor. I 2009 økte spesielt interessen for instrumentet hovedsakelig på grunn av Alexander Rybak som vant Eurovision med sangen «Fairytale» hvor han spilte dette instrumentet. I orkesteret Ung Symfoni i Sandnes er nemlig dette instrumentet det som er ...

- vi ønsker å skape en møteplass i Sandnes

- vi ønsker å skape en møteplass i Sandnes

Publisert:

Helt siden 2011 har Coffeeberry vært kjent for å servere byens beste kaffi. Selv om det til tiders kan være veldig travelt, er Maren Sofie og resten av de 10 ansatte svært fornøyde med det gode arbeidsmiljøet. Nøkkelen til suksess er selvfølgelig lidenskap for kaffi fra fingertuppene og ut!

"Sveve over vannene"

Publisert: - Oppdatert: 21.03.2013 kl 07:44

Mediagruppen oppe på Lura Bydelshus fikk besøk fra Paul B.Næsse, Rektor på Lurahammaren ungdomsskole. Vi snakket litt med ham om rektorrollen under et prosjekt som "Venn med Lurahammaren".(Se selve intervjuet under siste lyd./videoklipp)

"Venn med Lurahammaren"

Publisert:

I disse dager er alle elever og lærere på Lurahammaren Ungdomsskole opptatt med årets kulturuke. Elevene er delt inn i ulike grupper fra dans til innsamling til media. Uken vil bli avsluttet med en stor forestilling med kafé og full pakke for foreldre og nærmiljø.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...