Ung i Sandnes

Kunstnerhjelp til UKM-utstillingsdeltakere

Design/redesign

Tenker DU å stille ut noe på UKM Sandnes i februar, men er usikker på utstillingsgjenstanden din? Trenger du tegneutstyr eller mangler du en spesiell malingsfarge til bildet ditt? Fortvil ikke, UKM Sandnes er klar for å hjelpe deg!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2018 kl 14:46

Kulturavdelingens mange ungdomssteder har faste kunstaktiviteter hver uke. Nå før UKM er de kreative verkstedene åpne for UKM-deltakere uansett alder. De dyktige ansvarspersonene samarbeider med UKM Sandnes og kan ta i mot alle slags spørsmål om utstillingsgjenstanden-(e) og hjelpe til med å gjøre deg fornøyd før du skal stille den/dem ut.

Dersom du ikke har fått laget noe ennå, så kan du også lage et kunstverk fra starten av. Designverkstedene har alt utstyret du trenger.

Dette kan design/redesign og designLAB hjelpe deg med:

- inspirasjon for å starte eller gjøre ferdig et bilde eller objekt
- gratis materialer som lerret, papir, maling, tegneblyanter, pensler og andre kjekke hobbyting (utvalget kan variere fra sted til sted)
- hjelp til å lage oppheng og/eller ramme (gjelder også fotografier)
- tips om ulike teknikker du kan bruke
- animasjonsfilm kan lages på Lura bydelshus
- søm og symaskiner både på Ganddal fritidssenter og Bogafjellhallen
- alt er gratis

Du kan komme akkurat når du vil i løpet av åpningstida. Det er ikke nødvendig å gi beskjed på forhånd. Ting laget på skolen kan også stilles ut på UKM.

HUSK: Påmeldingsfristen til UKM er 17.januar. Kunstverkene kan jobbes med etter denne tid, men de MÅ leveres inn til UKM Sandnes helt i slutten av januar.

Her kan du få kunstnerisk hjelp til dine UKM-utstillingsgjenstander:

Ganddal fritidssenter
Hver mandag kl 17.30-21.00 (kjelleren på Ganddal bydelshus)
Design/redesign, både kunst og søm
Ansvarspersoner: Judy og Stine, https://www.facebook.com/Ganddalfritidssenter/

Lura bydelshus
Hver tirsdag og onsdag kl 17.30-20 (2.etasje, inngang fra Eventyrveien)
designLAB, både kunst og animasjonsfilm
Ansvarsperson: Ewa https://www.facebook.com/DesignLABsandnes/

Bogafjellhallen Hver torsdag kl 17.30-20.30 (inne i kafeen)
Design/redesign, både kunst og søm
Ansvarsperson: Gry https://www.facebook.com/bogafjellhallen/

Riska fritidssenter
Hver onsdag kl 18-21.30 (inngang baksiden av Riskahallen)
Ansvarsperson: Silje https://www.facebook.com/ungdomsaktiviteterRiska

UKM-utstillingen åpner fredag 2. februar kl 18. Utstillingen monteres opp torsdag 1.februar. Alle utstillingsdeltakerne blir inviterte til å være med å henge opp kunstgjenstanden(-e) sin(-e).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...