Ung i Sandnes

Lær å lage din egen musikk!

På de neste bildene ser dere musikkstudioutstyret som skal brukes på musikkLAB'en på mandager fremover. Foto: Illustrasjonsfoto

Nye kultur- og fritidstilbud i Bogafjellhallen

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 06.04.2018 kl 18:31

Mandag 9. april kl. 17:30 starter vi opp med MusikkLAB på Bogafjell. Dette er for deg som liker å lage musikk, eller har lyst til å lære det. Vi bruker Abelton Live og mekker beats og loops. Vi har med oss flinke instruktører som hjelper deg og egen sanger tilgjengelig om du trenger det.

Audun Hiis er leder for MusikkLAB på Bogafjell og gleder seg til å treffe musikkinteresserte ungdommer. Tilbudet er gratis og ingen forhåndspåmelding. Møt opp på Kulturkontoret i Bogafjellhallen og bli med.

Vi har også Åpen Kafe i Bogafjellhallen hver mandag og torsdag kl. 17:30 - 20:30. Her kan du henge med venner, spille spill eller kjøpe noe godt i kiosken.

Hver mandag kan du også bli med Jenny å bake. Førstkommende mandag er det pizzasnurrer på menyen. Vi har også ulike aktiviteter og konkurranser i aktivitetsrommene. Her er det Johan som er sjefen og leder konkurransene. Det blir både bordtennis, playstation, kahoot og andre ting man kan bli med på.

Dette fortsetter som før:
medieLAB og design/redesign på torsdager. "Endelig fredag" er annenhver fredag (i partallsuker) med full rulle både i idrettshallen og på aktivitetsrommene.

Velkommen til Bogafjell kultur- og fritidstilbud i Bogafjellhallen.
Følg våre facebook og instagram sider for oppdatert info.

https://www.facebook.com/bogafjellhallen/

PS. Ungdommer eldre enn 10.trinn kan bruke musikkstudio i ungdomshuset L54 i Langgata, Sandnes sentrum. Gratis for ungdommer. Se artikkel: http://ungisandnes.com/nyheter/studiolab-lyden-av-sandnes/19.565

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...