Ung i Sandnes

Lover spektakulært show på Urban

Både Division og logojakkene er klare for Urban Street. Foto: Thomas Gulbrandsen

Dj-gruppa Division har sin første offisielle spillejobb på Urban Street-festivalen lørdag 16.juni i Sandnes sentrum.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2018 kl 19:30

Brødrene Thomas og Simen Gulbrandsen har jobba med musikk litt hver for seg, men for 2-3 år siden satte de i gang sammen med å lage sin egen dansbare musikk inspirert av ulike listepoplåter.

- All slags type musikk innen pop, futurepop og futurebass er noe vi liker. Gruppene Zedd, Marshmello og Axwell & Ingrosso er noen av de som inspirer oss når vi lager musikk i studioet vårt, sier guttene.

- Vi har spilt rundt på steder i distriktet som ungdomshusene Metropolis i Stavanger og L54 i Sandnes. På sistnevnte ungdomssted ble det stor suksess med neonparty og massevis av folk! Det beste spillestedet så langt var nok Landstreffet 2017 - russetreffet i Kongeparken, forteller guttene. - Der varmet vi opp for Küngs og det var skikkelig kult.

Det var storebror Thomas (20 år) som første startet opp som dj. Da han var yngre fikk han tak i en gammel dj-miksepult for CD-plater og satte i gang med god gammeldags discjockey-spilling på forskjellige plasser i omegn. Etter hvert kom Simen (18 år) også med.

Simen jobbet litt sist høst som produsent i MER-musikkstudio i Oslo. Der lærte han utrolig mye innen det å lage egne låter. MER-studioet har kjente artister som Alan Walker, Kaveh, Vinni og K-391 i stallen sin.

- På Urban Street-festivalen blir det god gang og veldig bra dj-jobbing. Dette er ikke noe vi bare sier, det kommer helt sikkert til å bli topp musikkstemning. Det eneste som
blir litt dumt er at det er for mye dagslys til å kjøre lysshow, avslutter Trones-brødrene som nå bor på Ganddal.

Spotify link til sangen (So Fire ft. Max Landry)
https://open.spotify.com/track/4VdffX9WhlYpBXPCZX5DSi?si=k3d45hVqTQKGE8adYa4Rbw

Mer info om Urban Street-festivalen her: https://www.facebook.com/urbanstreetfestival/

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...