Tankemester trollbandt tenåringer

Tankemester trollbandt tenåringer

Publisert:

Syns elever det var nyttig å høre et foredrag med tema psykisk helse? "Ja", svarer ei jente uten å nøle. - For meg betydde det svært mye, og livet mitt har faktisk blitt bedre i tiden etterpå.

UKM møtte juletreet på Lurahammaren

UKM møtte juletreet på Lurahammaren

Publisert:

Forventningsfulle skoleelever på Lurahammaren ungdomsskole fikk en smakebit av UKM onsdag 13.12.

Snakker du norgelsk?

Snakker du norgelsk?

Publisert: - Oppdatert: 01.12.2017 kl 11:47

Engelsk blir brukt mer i norsk tale nå enn noensinne før. Spesielt blant unge.

Unge luringer i NRK-program

Unge luringer i NRK-program

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2017 kl 14:01

Lurahammaren ungdomsskole deltar i semifinalen i Klassequizen 2017. Følg med på tv NRK1 lørdag 13.mai kl 19.55. Kanskje kommer de til finalen?

Liker du å lage mat?

Liker du å lage mat?

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2017 kl 11:01

"bakeLAB'en" på Lura bydelshus søker flere ungdommer til å lage både varme småretter og søte saker.

Vinterferietilbud på Ganddal fritidssenter

Vinterferietilbud på Ganddal fritidssenter

Publisert: - Oppdatert: 31.08.2016 kl 12:52

Vi har åpent fire dager i vinterferien og det står forskjellige aktiviteter på programmet: gratis måltid mat, kreative aktiviteter og konkurranse. Det er ingen påmelding og ungdommene kan komme når som helst i åpningstiden vår.

Hjemme i vinterferien?

Hjemme i vinterferien?

Publisert:

Lura bydelshus har åpent tirsdag, onsdag og torsdag kl.17-20.

Sommer kommer

Sommer kommer

Publisert: - Oppdatert: 23.06.2015 kl 08:56

Vi har kommet til den sjette måneden i året og varmen kommer, selv om det av og til ser ut som at det er høst… Vi intervjuet elever fra 8. trinn og en lærer der vi stilte dem sommer relaterte spørsmål.

Suksess med Lurahammaren på TINEstafetten

Suksess med Lurahammaren på TINEstafetten

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2015 kl 14:19

Hvert år har Lurahammaren gjort det bra i tinestafetten. 12. Mai 2015 var det duket til med tinestafetten på Sandnes stadion og det var 136 påmeldte lag. Lurahammarens lag fra 8. og 9. trinn besto av kjappe og gode løpere. Resultatene var imponerende, og for 8. trinn er det bare å gjøre seg ...

Vi kan mer enn du tror

Vi kan mer enn du tror

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2015 kl 20:35

Klassequizen i 2015 er godt i gang. Det nærmer seg finalen og de fleste deltagerne føler seg klare. Mange skoler kjemper for å komme videre. Det er nå de fleste deltagerne begynner å kjenne presset. Nå må de virkelig skjerpe hjernen.

Kanskje kommer ordføreren

Kanskje kommer ordføreren

Publisert:

I dag fikk Lurahammaren Ungdomsskole besøk av selveste ordføreren i Sandnes, Stanley Wirak. Selv om han bare hadde en time på seg til å se skolen fikk han oppleve flere underholdningsinnslag fra elever, og han fikk høre litt om livet på skolen fra rektor og utvalgte elever og lærere.

Kjøpesenter i hjertet av Sandnes sentrum!

Kjøpesenter i hjertet av Sandnes sentrum!

Publisert:

Er du glad i å shoppe? Da er dette en god nyhet for deg! I Sandnes er det nylig åpnet et kjøpesenter, kalt bysatsjonen. Senteret ligger sentralt i Sandnes og enkelt å finne. Det åpnet 30.oktober

Psykopatens jakt

Psykopatens jakt

Publisert:

Safe haven er en dramafilm som ble utgitt i USA 7. mai 2013. Filmen er blitt regissert av Lasse Hallström, og har Julianne Hough, Josh Duhamel og Cobie Smulders som hovedroller. Denne filmen har sjangertrekk som drama, thriller, og romantikk.

"The closer you look, the less you see"

Publisert:

Now You See Me er en film som du ikke klarer å legge fra deg, den fortryller deg fra første sekund og du kommer raskt inn i handlingen, og blir limt fast til sofaen. Superlativene står i kø for å beskrive denne filmen! Og før du ser filmen, tenk; "the closer you look, the less you see".... Du ...

Skremmende bra!

Skremmende bra!

Publisert:

Er du glad i å kjenne at hårene reiser seg ned langs ryggen din? Sinister er en film full av intriger og grøssende hendelser. Sittende på tuppen av stolen med popcornet i hånda er Sinister en av de filmene som fikk det til å gå skikkelig kaldt gjennom kroppen vår.

The fault in our stars

The fault in our stars

Publisert:

The fault in our stars eller som den tragisk nok ble kalt på norsk Faen ta skjebnen, er en film som er basert på boken som John Green har skrevet. Filmen om de to kreftpasientene er en romantisk dramafilm som er regissert av Josh Boone. Filmen fikk rangeringen 9,5 av 10 av mennesker som har sett ...

Et lite piff i skolehverdagen

Et lite piff i skolehverdagen

Publisert:

Etter sommeren 2014 bestemte staten seg for å fjerne gratis frukt ordningen på alle ungdomsskoler. Dette var fordi den nye statsministeren, Erna Solberg, mente at pengene skulle brukes på andre ting. Hva synes elevene om dette? Bør staten innføre gratis frukt ordningen igjen, eller er den ...

Fra friidrett til bueskyting og fluefisking!

Fra friidrett til bueskyting og fluefisking!

Publisert:

Sandneshallen er en stor og flott hall med et bredt utvalg. I hallen kan du trene nesten alt. Turn, håndball, bueskyting, fluefisking og mye mer.

"Det perfekte samfunnet"

Publisert:

Filmen Divergent er en Action/Drama/Thriller film med masse kjekke dramatiske hendelser. Divergent er basert på romanen med det samme navnet av den flinke forfatteren Veronica Roth. Filmen ble først utgitt 18 mars 2014 i Los Angeles. En måned etter ble filmen lansert i Norge. Allerede første ...

Fra visepresident til fengselsfugl

Fra visepresident til fengselsfugl

Publisert:

The Shawshank Redemption er en rørende dramafilm om en ung velstående mann, som må tilbringe deler av livet sitt i fengsel, etter å ha blitt uskyldig dømt. Han blir dømt for drap på sin kone, og hennes nye kjæreste. Livet hans endres drastisk, og i fengselet må Andy, som er hovedpersonen ...

2014`s Beste Skytespill

2014`s Beste Skytespill

Publisert:

Advanced Warfare er et skytespill, det er det nyeste spillet som er med i Call of Duty serien. Det kom ut 5. november 2014 og er et spill du kan spille på både Xbox, PlayStation og PC. Advanced Warfare er et fantastiskt og unikt spill som passer for både store og små. Vis du ser etter gode ...

League of Lura

League of Lura

Publisert:

League of Legends er en “ online multiplayer battle arena” PC spill som har tatt verden med storm. Med over 70 millioner spillere hver måned er det noe med spillet som drar deg til stolen din og slipper deg aldri fri. Vi lurer på hvor aktive spillerne på Lurahammaren ungdomsskole er og hva ...

Kantine

Kantine

Publisert:

I flere land og byer har elever tilgang til varm mat i skoletiden. Hvorfor har ikke vi på Lurahammaren Ungdomsskole kantine? Hvilke fordeler og ulemper har kantiner? Og hadde elevene foretrukket mat fra skolen?

Karate for alle!

Karate for alle!

Publisert:

Har du noen gang ønsket å kunne forsvare deg selv på riktig måte? Vil du bli smidig og sterk? Vent ikke lengre! På Gamleveien 23 finner du Lura Karateklubb som har stått stolt siden 20. august 1990 hvor du kan trene karate uavhengig av alder. Her finner du 250 - 300 medlemmer og 6 ...

Tøffere enn toget

Tøffere enn toget

Publisert:

Fast & Furious 6 er en actionfylt film med utrolige action scener og ikke mist bilscene som gjør dette til en klassisk Fast & Furious film. Eksplosive og fargerike scener er bare noe av det du har å glede deg til. Hvis du er interesserte i en film med råe biler og uredde menn som sloss mot ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

medieLAB bruker cookies (informasjonskapsler) til å personalisere annonser og forbedre nettstedet. Ved å benytte nettstedet aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...