Fra friidrett til bueskyting og fluefisking!

Sandneshallen på en mandags formiddag. Man har som oftest hallen helt for seg selv. Foto: Synne Skjefrås Alsaker

Sandneshallen er en stor og flott hall med et bredt utvalg. I hallen kan du trene nesten alt. Turn, håndball, bueskyting, fluefisking og mye mer.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sandneshallen er en relativt ny hall. Den åpnet i 2011 og er en del av folkehallene. Folkehallene er en felles satsing av Randaberg arena, Sørmarka arena og Sandnes hallen. De tre hallene eies av Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg kommune. Sandnes hallen har et bredt utvalg med aktiviteter. Du kan løpe, klatre, turne, holde på med styrketrening og mye annet. Det er flere idrettslag som trener i hallen som Sandnes IL, Sandved IL, GTI og Skjalg. Personer som holder på med bueskyting og fluefisking kan også trene her.
Sandneshallen er en stor, flott hall som flere burde benytte seg av. De som gjerne vil trene i Sandneshallen trenger bare å kjøpe en billett. Da har man tilgang til omtrent alt i hallen (for å klatre trenger du også et brattkort). Hvis man kommer på formiddagene er det som oftest helt tomt i lokalet og treningene begynner i tre-tiden.

Jeg intervjuet Magnus Eide som er en av vaktmesterne i Sandneshallen.

Hvor mange besøkende har dere cirka hver dag?
Vi får mellom 2500 og 3000 besøkende hver dag, men det varierer.

Har besøkstallet steget det siste året?
Ja, fra 2013 til 2014 har besøkstallet steget.

Hva synes du er det beste med hallen?
Det jeg synes er best med Sandneshallen er at det er en gigantisk hall med et vanvittig bredt tilbud. Alt fra bueskyting til fluefiske går det an å trene her.

Hva er det beste å jobbe i denne hallen?
Det er voldsomt varierte vakter som jeg synes er kjekt. Det er ikke så mye å irritere seg over, bortsett fra de som ikke rydder opp etter seg eller knuser ting.

Hallen brukes til mye forskjellig: Friidrettstevner, bursdager og futsalturneringer m.m. Målet til folkehallene er å bygge landets sprekeste region. Det blir interessant å se om dette målet blir nådd i fremtiden.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...