Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Meld dere på UKM 2018

Denne kule UKM-hoodisen kan bli DIN hvis du melder deg på kjapt! Foto: Margit Halvorsen

De ti første ungdommene som melder seg på UKM blir med i en trekning der man kan vinne en kjempekul UKM-hettejakke.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Viktig informasjon til dere som lurer på om dere skal melde dere på UKM:

- Det er valgfritt om man vil bli filmet eller ikke når dere har sceneopptreden. Gi beskjed når dere kommer på tekniske prøver dersom dere IKKE vil bli filmet.
- Husk UKM-påmeldingsfristen 17.januar!

Opptreden på UKM-scene skjer slik:
Først blir man introdusert av en konferansier, så gjør man sin opptreden, deretter mottar man en herlig applaus fra publikum i salen og så er man ferdig.

Det er ingen "eksperter" som sitter etterpå og kommenterer hva dere har gjort (slik som på talentshowene som vises på tv). Likevel så finnes det en jury skjult blant publikum. Juryens oppgave er å finne ut hvem av dere deltakere som skal representere Sandnes på UKM Rogaland 13.- 15.april 2018.

Sjekk: https://ukm.no/sandnes/
https://www.facebook.com/ukmsandnes/

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...