Smånytt

Vis alle notiser

Matprosjekt i Fritidstilbud på Hana, Riska og Ganddal

Publisert: 23.09.2014 kl 10:14

Smak er en kokebok som er laget av tre Ungdomstilbud i Sandnes: Ganddal Fritidssenter, Hana Free Zone og Riska Fritidssenter. Ungdommene som har laget maten er i alderen 14- 16 år og har laget mat til ca. 30-70 ungdommer to ganger i måneden.
Oppstart for Smak! har vært september 2014.
Vi har fått støtte av Ungdom og Fritid til innkjøp av materiell og mat. Tusen takk.

Følg oss og se hva vi lager i løpet av året.
http://smak-kokebok.blogspot.no/

Valgfag på Giske med egen blogg

Publisert: 05.06.2013 kl 13:29

Valgfaget design og redesign på 8. trinn ved Giske ungdomsskole har egen blogg. Bloggen kan du besøke her: http://giskeredesign.blogg.no/

Artige bilder

Publisert: 08.05.2013 kl 14:31

En av de mest brukte nettstedene i hele Norge og i Danmark, Sverige og rundt i noen andre deler i verden er Artige.no. Dette er et bildenettsted med bilder av tegneserier og kjente nettfjes kjent som memer. Dette nettstedet blir brukt av mange tusener og det ikke mer enn fem minutter før det kommer nye bilder.
I 2012 var Artige.no på andre plass på det mest søkte internettsted. På førsteplass kom Justin Bieber. Nettstedet er ofte brukt og er et av de mest sette nettstedene i Europa.

Odin Larsen Selvik elev 8. klasse media og informasjon Giske ungdomskole

Mishandling av dyr

Publisert: 08.05.2013 kl 13:38

Folk må slutte å mishandle dyr. Små lodne hunder og katter har ingen forsvarsmekanisme. Noe som gjør at de ikke kan kjempe tilbake. De som er stygge mot dyr er noen pingler syns jeg. Skrevet av elev ved 8.kl Giske

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...