Ung i Sandnes

Nye dansekurs 2018 med House of Dance

Danser Ingrid fra Buggeland skole syns det var knallgøy å danse på scenen på Lura bydelshus. Det var også stas å bli intervjuet av ungdomsjournalist Hakim. Foto: ungisandnes.com

Påmeldingen har startet for å delta på bydelsdanseskolene i regi av HoD som har kurs på Riska fritidssenter, Bogafjellhallen, Lura bydelshus, Ganddal fritidssenter og L54 ved "Junior Academy".

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2018 kl 11:02

Alle dansekursene starter opp igjen i uke 3. Elektronisk påmelding, informasjon og priser får du her: http://www.houseofdance.no/

House of Dance (HoD) tilbyr danseklasser fra 1.klasse til voksen. Dansestilen er hiphop, street og urban. I uke 3 er det gratis prøvetime.

150 danseelever øvde rundt omkring i bydelene i høst. De hadde en flott avslutningsforestilling rett før jul på Lura bydelshus.

Vår unge journalist Hakim var tilstede og gjorde noen intervjuer med de unge danseaktørene:

Etter første forestilling spurte vi Ingrid på 10 år hvordan hun følte seg da hun danset på scenen: - Jeg hadde det gøy og var ikke redd i det hele tatt. Jeg har øvd lenge på dansen, og det har vært kjempekjekt å øve på dansetrinnene på danserommet i Bogafjellhallen.

Rett etter den andre forestillingen så spurte vi Arian på 14 år hva han følte etter opptreden: - Jeg syntes det var veldig kjekt. Det var ikke skummelt, på grunn av at dette har jeg gjort flere ganger før. Ellers så var det ganske kult å opptre på juleforestillingen.
Arian er en av noen gutter som danser med House of Dance på Lura bydelshus. Totalt var guttene i mindretall på danseforestillingen, så det var ganske "narly" at de var med og dansa.

Vi møtte også Marie på 11 år etter den andre forestillingen: - Jeg synes det var morsomt, og det var ikke skummelt å danse foran så mange publikummere. Det var gøy å danse med alle de andre. Marie går både på "Junior Academy" som øver på ungdomshuset L54 og på vanlig danseklasse i Bogafjellhallen. Hun har danset siden hun var 4 år og har derfor mye erfaring fra dansing. Tidligere har hun danset ved kulturskolen, men hun sluttet der fordi hun syns House of Dance var mye bedre.

To flotte framføringer avsluttet høstsemesteret. Det var god stemning både på scenen og blant publikum i salen. Alle danserne gjorde det bra og syns det var gøy å vise fram det de hadde øvd på så lenge.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...