Sandnes kommune

Ung i Sandnes

1.-2.juni arrangeres Riskadagene for 30.gang

Rotlaus & Staysman kommer

Foto: Lions Club Sandnes/Riska

De slår på stortromma med alt fra gratis frokost, konkurranser, 1.-2.juni arrangeres Riskadagene for 30.gang!!! demonstrasjoner og mange flotte artister, her er det virkelig noe for enhver.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Riskadagene arrangeres av Lions Club Sandnes/Riska og denne gangen er det ekstra mange godbiter for publikum, vi tar oss tid til å nevne:

- Gospelsolisten Maria Kirilov (fra Sverige) har med seg Atle Hundsnes på piano, de kores av medlemmer fra Betel, Hommersåk.

- Sondre "Gekko" Haga viser hva han er god for i trail, Riska-gutten med null i pysefaktor, som klatrer på alt han kan finne med trailsykkelen sin har som mål å bli verdens beste innen 2020. Folk med dårlig hjerte bør holde seg unna dette showet!

- Kevin Lunde, magikeren fra bl.a. "Rundlurt" har planer om å rundlure publikum, er du lettlurt?

Bryggeshow lørdag kl.20.00:
Rotlaus & Staysman kjører konsert på lørdagskvelden, arrangementet har 18-års aldersgrense, men vi har det fra gode kilder at det er mulig å sitte i bakken like ved og få med seg musikken for de som er yngre. For de over 18 år finner man billetter til bryggeshowet/bryggedansen lørdag kveld HER.

Ifølge Jarle Rognstad(Lions Club) er det bestilt fint vær, så vi håper de har "gode kontakter" så denne dagen blir fantastisk på ALLE måter!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...