Ung i Sandnes

100-ugå

16.-22.september

Foto: 100-ugå

Årets andre 100-ugå arrangeres 16.-19.september i Sandnes sentrum, og som vanlig er det MYE godt på menyen.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2019 kl 00:33

I tillegg til at man kan prøve ut en mengde retter til kun 100 kroner, kan man teste atmosfæren på 38 spisesteder og 4 barer denne gangen. Det er 12.gang 100-ugå arrangeres, og sist ble ikke mindre enn 83'000 gjester servert! Størrelsen på stedene varierer, og som en kuriositet stiller William Bui med det som trolig er byens minste spisested med sine 2 bord, Huong Viet.

HER finner du oversikt over alle spisestedene og menyen de tilbyr.

Rettene kommer fra en mengde land, og vi kan spise oss gjennom India, Polen, Mexico, Thailand, Kina og
Amerika, for å nevne noen. Over 20 av disse stedene tilbyr enten en vegetarrett eller et vegetar alternativ, så her finner man noe for enhver smak!

Noen planlegger uka godt, så de kan ta lunsj, middag og dessert på forskjellige steder, og på den måten spise seg gjennom menyen og byen. Litt ventetid kan nok oppstå i "rushtidene" rundt lunsj og middag, men det vil være verdt det...

Sandnes sentrum støtter Bypresten, og de oppfordrer alle gjestene til å vippse et beløp til dem, alt hjelper! Du kan vippse til 117320, eller sette inn penger på kontonummer 3250.23.15640. Målet er å samle inn 50'000,- i løpet av uka, og for Sandnes sentrum er dette målet det viktigste å nå. De 3 byprestene er avhengige av donasjoner for å kunne drive slik de gjør i dag, og de er et viktig innslag i bybildet, og utgjør en livsviktig forskjell for dem de hjelper i hverdagen.

Butikkene har åpent til kl.19.00 hele uka, og til kl.16.00 lørdag, og de kommer garantert til bugne av gode tilbud. Hvis du vil ta taxi hjem mandag til torsdag mellom kl.16-24, får du 100,- i rabatt hvis du starter turen fra Ruten i Sandnes Taxi sine biler. Og skulle du ikke være mett på opplevelser søndag 22.september, kan du ta hele familien med på kampen til Sandnes Ulf for kun 100,-!

I Sandnes får me det te!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...