Ung i Sandnes

100-ugå

Foto: 100-ugå

10.-16.februar arrangeres nok en gang 100-UGÅ i Sandnes.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Konseptet med å spise seg gjennom de ulike serveringsstedene i byen med retter til kun 100,- er kommet for å bli. For 13.gang arrangeres 100-ugå, og 36 spisesteder og 4 barer ønsker deg velkommen. I september ble over 85'000 retter servert, en enorm økning fra ca.10'000 ved oppstarten i februar 2014, og arrangementet er blitt så populært at flere andre byer har tatt etter.

Rundt halvparten av spisestedene utvikler sine egne spesielle retter som serveres under 100-ugå, så vil du oppleve noe unikt fra ditt faste spisested er dette uka å gjøre det på. HER finner du meny og oversikt over alle som er med denne gangen.

Bypresten er viktig i bybildet i Sandnes, og 100-ugå oppfordrer også denne gang alle til å gi et
valgfritt beløp til Bypresten. De er avhengige av donasjoner for å beholde sine ansatte, ansatte som drifter salget av Asfalt og som utgjør en stor forskjell for mange i Sandnes og som gjør en viktig jobb for byen. Bidrag kan gis via Vipps(11 73 20) eller kontant via bøsser som er utplassert på alle spisestedene.

Ikke kjøre selv?
Sandnes Taxi tilbyr kr 100,- i rabatt på turer som starter fra Sandnes sentrum i perioden mandag-torsdag kl.18-24.

Ung i byen
I år som i fjor vil studenter fra Akademiet dele bilder fra 100-ugå sett gjennom sin linse via @100uga på Instagram.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...