Ung i Sandnes

Ikke glem påmeldingsfristen 2.februar:

Bli med på UKM

Fra forestillingen UKM Sandnes 2018 Foto: UKM Sandnes

Har du et talent? UKM(Ung Kultur Møtes) er en årlig ungdomfestival og det er fullstendig gratis å delta!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2020 kl 21:16

Få muligheten til å stå på en profesjonell scene, eller still ut kunsten din i et galleri. Du får en fantastisk mulighet til å delta med det du brenner for: -musikk, kunst, film, dans, poesi, cosplay, foto, sang eller teater. Hvis du kjenner at du har pittelitt lyst til å bli med, så ikke nøl, hiv deg med, dette er en opplevelse for livet, og en erfaring du aldri vil glemme... Det kåres ikke en vinner, en jury plukker ut innslag/bidrag som går videre til UKM Rogaland som arrangeres 20.-22.mars i Sauda, tur og opphold dekkes av UKM!

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? Er du ungdom i Sandnes/Forsand? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, og her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. Kanskje du vil være med å arrangere det hele? Filme forestillingen? Eller foretrekker du å stå på scenen? Eller har du noe kunstnerisk du kan stille med til utstillingen? For gammel eller for flink, sier du? Eller kanskje du tenker at du ikke har noe å bidra med? Det som gjør UKM til et fint sted å være, er at det er plass til alle!

Noe av det beste med å gjøre det du liker, er å finne andre som liker det samme, og på UKM finner du mest sannsynlig noen med like stort engasjement som deg selv. Samarbeid og kreativitet er stikkord, og mange får gode venner for livet. Du får muligheten til å ikke bare vise hva DU kan, men også se hva andre kan og driver med. Å møte andre som er opptatt av kultur er både inspirerende og motiverende.

Trenger du hjelp til påmelding (for å stå på scene eller vise utstilling) så kontakt disse ungdomsstedene:
Ganddal fritidssenter, Riska fritidssenter, ungdomshuset L54, kulturavdelingen i Bogafjellhallen eller Lura bydelshus.
Eller ta kontakt med Margit Halvorsen:
e-post: margit.halvorsen@sandnes.kommune.no
eller via Messenger UKM Sandnes

UKM har dessuten flere samarbeidspartnere, så reisen din stopper ikke nødvendigvis her. Mange UKM'ere har blitt oppdaget av eksterne arrangører og fått spennende tilbud utenfor UKM. Du husker kanskje kompisgjengen "The FourS" fra Ganddal som kom til finalen i "Norske talenter"? De deltok i UKM Sandnes i fjor vår...

PÅMELDINGSFRIST for deltakere scene/utstilling:
SØNDAG 2.FEBRUAR KL.23:59
Klikk HER for gratis påmelding.

Bidra med: Musikk, Dans, Teater, Litteratur, Annet på scene, Utstilling, Film, Konferansier, UKM Media, Arrangør og mye annet.

Du er hjertelig velkommen til å se UKM Sandnes-forestillingen i KINOKINO lørdag 8.februar kl.18.00.
Billetter kjøpes på Kinokino/Sandnes kulturhus, det letteste er å kjøpe i døra. Alle er velkomne, søsken, venner, foreldre, besteforeldre, oldeforeldre, tippoldeforeldre, kunstinteresserte, musikkinteresserte, danseinteresserte, kulturinteresserte, nysgjerrige og de som bare trenger en tur ut av huset.

Gratis inngang for barn og ungdom(0-20 år), voksne kr.100,-.

Fredag 7.februar kan deltakere som ønsker det får prøve ut scenen, eller være med på å henge opp sin UKM-utstillingsgjenstand.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...