Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Bogafjellhallen:

Bogafjell Full Action

Fredag 24.mai

Foto: Bogafjellhallen

Kvelden er fullpakket med action, både ute og inne for ungdom, dette kan du ikke gå glipp av! Og selvsagt er det GRATIS!!!!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2019 kl 12:05

For 5.-7.klasse arrangeres "Endelig fredag" kl.18-20.

Resten av kvelden er for 7 klasse - 3 vgs
Kl. 19:30 PreAction i Bogafjell kirke m/Eivind Kråvik
Kl. 20:00 Full Action (Bogafjellhallen inne, Bogafjell kirke ute)
Kl. 22:00 Konsert med "The Fours" - lokalt band
Kl. 22:30 AfterAction i Bogafjell kirke - åpen ungdomskafe i kirka etter konserten

PreAction i kirka er et tilbud hvor de som vil kan få med seg en kristen appell og noen sanger før actionaktivitetene begynner rundt Bogafjellhallen og kirken. Sangene ledes av ungdomsbandet i kirka. I tillegg informerer vi litt om kveldens aktiviteter og muligheter. Dette foregår i ungdomssalen med inngang på baksiden av kirken.

Utenfor kirka og inne i Bogafjellhallen finner man paintball, zipline, bruskasseklatring, ballspill, klatring, AirTracker, diskotek, gameroom, rappellering fra kirketårnet og selvsagt konsert med bandet "The Fours" som gikk videre til fylkesfinalen i UKM. Og når du blir sulten, tørst eller "kvessen" så et er selvsagt salg av mat, drikke og snop i kaféene i kirka og hallen.

Utenfor hallen har speiderne egen gapahuk med grilling av pinnebrød og andre aktiviteter.

Kvelden arrangeres av:
Sandnes kommune, Kultur
KRIK
Bogafjell kirke
Bogafjell speiderne

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...