Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Danseungdom: Meld dere på Urban Street Battle!

... eller bare kom og se på!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

House of Dance (HoD) arrangerer Urban Street Battle på Urban Street-festivalen lørdag 17.juni kl 13-14.30. Alle kan delta, gammel som ung! Det er gratis å delta.

Alle dansestiler er velkomne. Det vil bli satt opp en lav dansescene, så danser man beina av seg, så vil man slippe å møte asfalten.
Battle'n foregår slik at man danser en mot en. De som vinner sin runde, blir med videre til neste runde. Deretter står man igjen med en vinner til slutt.

House of Dance sponser kjempeflotte premier: Gavekort på inntil tusen kroner på ulike dansekurs og dansesommerleir.

Påmelding til dancebattle kan gjøres her:
https://www.facebook.com/Houseofdancestavanger/?fref=ts

Påmelding kan også skje ved direkte oppmøte på Urban Street-festivalen FØR kl. 12.55.

Informasjon om Urban Street-festivalen her: https://www.facebook.com/urbanstreetfestival/

Det er ingen påmelding for å besøke selve Urban Street-festivalen 2017. Den er gratis. Lørdag 17.juni fra kl 12 til kl.18. Sted: Ruten, Sandnes sentrum.
Mest for ungdom - men alle er velkomne!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...