En hel dag med Marcus & Martinus

God stemning før avreise til konserten! Foto: Solveig I. Engelsen

Det er noen dager siden tre 7.klassejenter fra Hana og Trones hadde en megakul dag på Marcus & Martinus show i Sørmarka Arena. Hva husker de best fra konsertlørdagen?

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

"Åhh, det var heeeelt fantastisk", utbryter venninnene Mia Wiedenmann, Iben Valen Rønli og Sigrid E. Rostad. "Absolutt den beste konserten jeg har sett", sier en av dem.
Bortsett fra å se sangstjernene på nært hold gjorde sceneshowet med pyroeffekter, flammer og røykbomber stort inntrykk.

Konsertforberedelser
De forteller at alt fra morgenen av var de på chat med hverandre om praktiske ting. De regnet med at det kom til å bli lang kø og at det ville bli både kaldt og vått. Så diskusjonen gikk på hva slags type snop, mat og drikke de skulle ha med seg, klær (skulle de gidde å høre på foreldrenes fornuftige klesråd) og ikke minst når tid de skulle starte å stå i kø. Etter felles varm lunsj på Hana og med store M'er på kinnene var de superklare for å bli kjørt til konsertstedet.


- Vi ble litt stressa da vi fikk vite at noen jenter hadde møtt opp klokka seks om morgenen, men vi syns selv vi kom til Sørmarka Arena i akkurat passe tid - litt før klokka tre. Det var en god del folk før oss i køen, men det var enda flere bak. Vi traff på flere kjente og tida gikk egentlig ganske fort. Vi spiste chips, snakket med folk, traff kjente og hadde det gøy. Det eneste negative var at noen av oss var litt kalde på tærne og det var litt stress når vi måtte ut av køen for å gå på toalettet. Da var det lurt at ikke alle gikk samtidig, for da beholdt vi fortsatt plassene i køen. Vi kom inn som første pulje klokka halv seks og fikk en super plass rett foran scenen ved gjerdet - sånn nesten på midten. Og der så vi alt som skjedde på scenen.

Konserten
Jentene var veldig fornøyde med å stå helt fremme ved scenekanten. De fikk alle håndtrykk av Marcus & Martinus. Siden de sto foran var de flere ganger på storskjermen, og ble både fotografert og filmet. "Det var veldig kjekt samme kveld å se bildet av oss i nettavisen til Stavanger Aftenblad," sier venninnene. Ellers var jo sangene det viktigste; "Together" og "Bae" var blant favorittene.
Hvordan var stemningen blant publikum? - Mange jenter hylte og skrek kjempehøyt nesten hele tida. Det gjorde forresten vi også. Det var nok mest jentene som skrek selv om det også var gutter blant publikum. Flesteparten av guttene var yngre, mens jentene var både fra barne-og ungdomsskole. En del foreldre var også på konserten blant annet var det et foreldrepar som stod ut med armene sine hele tida for at det ikke skulle komme større barn og trykke seg inntil de yngre barna som de hadde med.
Ble dere klemt flate? - Neiiii. Bortsett fra når Marcus & Martinus gikk ytterst på scenekanten for å gi "give five" til publikum. Da ble det et voldsomt press bakfra en kort stund, men da tok vi bare og presset de tilbake igjen.

Kveld med Marcus & Martinus
Selv om de var sultne, trøtte og hadde elektrisk sus i ørene, var de fortsatt klare for mer Marcus & Martinus i de sene kveldstimer. Første episode av dokumentarserien om popstjernene gikk på TvNorge samtidig med konserten i Sørmarka Arena, så foreldre hadde blitt beordret til å gjøre opptak. Og før søvnen tok helt overhånd ble knappene for de lagrede bildene på telefonene nesten utslitte av å skrolle gjennom bilder og filmopptak fra jentenes absolutt beste konsertopplevelse.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...