Syklende ungdommer i Sandnes

Syklende ungdommer i Sandnes

Publisert: - Oppdatert: 31.08.2018 kl 17:11

For de som ikke fikk vært med på ungdomsskolenes sykkelritt "Tour des Teens" for kort tid tilbake, så er det ny mulighet for sykling i "Ungdommens Nordsjøritt" som går fra Orre til Sandnes sentrum lørdag 9.juni. Påmeldingen er fortsatt åpen.

Lura Bydi har siste åpningsdag fredag 1.juni

Lura Bydi har siste åpningsdag fredag 1.juni

Publisert: - Oppdatert: 31.08.2018 kl 17:13

Stort Beach Party blir avslutningen for Lura Bydi før sommerferien. Det blir ekstraåpent på Bydi helgen 8.- 10. juni, da ungdom kan delta på Filmkappløpet og vinne kr 5000 ved å lage filmsnutter.

Ungdomshuset L54 har åpent frem til 15.juni

Ungdomshuset L54 har åpent frem til 15.juni

Publisert: - Oppdatert: 31.05.2018 kl 13:53

L54 har åpent som vanlig på onsdager, torsdager og fredager frem til og med fredag 15.juni. For ungdom fra 10.trinn og oppover.

Bogafjell Innebandyklubb stiftet i 2015

Bogafjell Innebandyklubb stiftet i 2015

Publisert:

- Vi har ikke ambisjoner om å dyrke talenter, men satser på treningsglede og lav kontingent, sier daglig leder Marita Strømstad. Klubben har i dag ingen ansatte, og det er frivillige foreldre som driver klubben.

Ungdomstilbud på Bogafjell, Ganddal og Riska

Ungdomstilbud på Bogafjell, Ganddal og Riska

Publisert:

De faste aktivitetene stenges nå i uke 21. Oppstart etter sommerferien blir første uka i september. Det blir åpent for ungdom på Full Action på Bogafjell fredag 25.mai og Åpen hall (Bogafjellhallen) på dagtid den første uka i skolens sommerferie.

Verdens største stafett

Verdens største stafett

Publisert: - Oppdatert: 23.05.2018 kl 17:49

TINEstafetten samlet over 1500 løpende skoleelever på Sandnes stadion 8.mai. Ekstra stor stas var det at Filip Ingebrigtsen var med og fyrte av startpistolen i hvert eneste løp.

Nyåpning av Lura Bydi

Nyåpning av Lura Bydi

Publisert:

Både Gutta Boys fra Norske Talenter og kultursjefen i Sandnes er imponerte over lokaler og LAB'er på Lura Bydi.

Ungdommelig funkmusikk på 17.mai

Ungdommelig funkmusikk på 17.mai

Publisert:

Bandet "District Harmony" lover å dra i gang skikkelig 17.mai-festmusikk som passer for alle! Ta turen innom Kirkeparken før folketoget starter.

Hurra for nei til heliumballonger

Hurra for nei til heliumballonger

Publisert:

Helene svevde i syvende himmel ut av 17.mai-komitéens møterom da det ble vedtatt å forby salg av ballonger med heliumgass i Sandnes på 17.mai.

Russen ble imponert på Lura

Russen ble imponert på Lura

Publisert: - Oppdatert: 27.04.2018 kl 15:11

"Dette var skikkelig bra! Vi hadde ingen anelse om at dette fantes på Lura bydelshus."

Tenker du på sommeren?

Tenker du på sommeren?

Publisert: - Oppdatert: 31.05.2018 kl 13:39

Kanskje ikke ennå, men ett sikkert vårtegn er at dagene blir varmere og sommerens kurser for ungdom er klare for påmelding. Husk: noen har frist 1.mai.

Deadline 1.mai

Deadline 1.mai

Publisert: - Oppdatert: 27.04.2018 kl 18:24

Husk frister for Kongesommer ferietilbud + hvordan vil DU at Sandnes sentrum skal være + Sandnes kulturskole

Se TV Sandnes onsdag 25.april

Se TV Sandnes onsdag 25.april

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2018 kl 19:15

Se innslag om Russen 2018, vårstemning og musikkLAB på Bogafjell, søndagsåpne garasjer, 17.mai, religionsdialog på L54, kafé og ny lekeplass i Sandvedparken, Repair Café, 5 på 5 og SKA-konsert med Armar & Bein.

De lager nytt kjede til ordføreren

De lager nytt kjede til ordføreren

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2018 kl 14:05

Ny storkommune trenger både nytt ordførerkjede og kommunevåpen. 7.trinnet på Sandved skole fikser dette!

Tør man kritisere religion?

Tør man kritisere religion?

Publisert:

En muslim, en kristen og en humanetiker møtes som innledere onsdag 18.april i ungdomshuset L54 i Sandnes. Bli med på en god dialog og spis gratis pizza.

Sandnes Atletklubb i Lurahallen

Sandnes Atletklubb i Lurahallen

Publisert:

Sandnes Atletklubb er et idrettslag som driver med styrkeløft. Klubben har eget treningslokale i Lurahallen med trening hver dag fra kl. 16.00.

UKM Sandnes er reist på fylkesfestival

UKM Sandnes er reist på fylkesfestival

Publisert: - Oppdatert: 18.04.2018 kl 11:57

Dansere, sanger, kunstnere og mediaungdom fra Sandnes er helgen 13.-15.april klare for å vise seg frem for hele UKM Rogaland. De gleder seg kjempemasse!

NM-Veka 2018 i Sandnes med omegn.

NM-Veka 2018 i Sandnes med omegn.

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2018 kl 07:25

NM-Veka starter 15. august, og varer i 5 dager. Det er første gang NM-Veka blir arrangert i Norge, og Gjert Smith er prosjektleder. Planen er at dette skal bli en årlig begivenhet. I Sandnes vil det foregå på Ruten, i Vågen og i Sandneshallen.

Lær å lage din egen musikk!

Lær å lage din egen musikk!

Publisert: - Oppdatert: 06.04.2018 kl 18:31

Nye kultur- og fritidstilbud i Bogafjellhallen

Høyt henger de på Bogafjell

Høyt henger de på Bogafjell

Publisert: - Oppdatert: 06.04.2018 kl 15:39

En gjeng ivrige klatrere har klort seg fast i Bogafjellhallen og trenger hjelp for å komme seg videre. Klatregruppa inviterer både til brattkortkurs og idémøte om hvordan få mer gang på klatreaktivitetene.

 Supert samlingssted for ungdommer!

Supert samlingssted for ungdommer!

Publisert: - Oppdatert: 04.04.2018 kl 16:36

En kald og regnfull onsdagskveld høres lyder fra en dør på baksiden av Riskahallen. Innenfor holder Riska fritidssenter til, og der er det langt fra trist og kjølig.

Konsertmaraton etter påske

Konsertmaraton etter påske

Publisert:

"Kometkameratene" er ett av syv musikkgruppeprosjekter ved vg3 musikk på Vågen videregående skole som skal spille rundt om i distriktet i april.

Ung idrett i Sandnes

Ung idrett i Sandnes

Publisert:

Mange ungdommer i Sandnes er opptatt av idrett - enten at de driver med det selv eller at de liker å se på kamper og forskjellig sport både som tilskuere på idrettsarenaer eller via media.

Party for ungdomsskoleelever

Party for ungdomsskoleelever

Publisert: - Oppdatert: 19.03.2018 kl 11:38

Se alle datoene for party og fredagsdisco på Ganddal fritidssenter og Lura bydelshus etter påske og fram mot sommeren. Les også om hvordan du kan være med å lage til disse festene.

Viktig Amnesty-markering i Sandnes

Viktig Amnesty-markering i Sandnes

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 12:20

Nargis Mohammadi sitter fengslet for sine modige meninger i Iran. Elever fra Vågen vgs markerte dette gjennom utrolig fine bidrag i form av kunsteriske modeller og dramainnslag med tema "Brave".

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...