Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Oversikt:

Julemarkeder og aktiviteter

Lista oppdateres fortløpende

Vi har laget en oversikt over julemarkeder og julearrangementer du ikke vil gå glipp av i Sandnes og omegn. Lista er kronologisk og oppdateres underveis, så arrangementer som er ferdige fjernes, og nye som annonseres puttes inn. Ha en deilig tid frem mot jul!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 10.12.2019 kl 22:13

Du kan klikke deg inn på FB-arrangementene via overskriften på hvert arrangement her:

JULEBODEN i Sandnes sentrum
Åpningstider:
Mandag-fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-16.00
Åpent t.o.m. julaften kl.10-13

Tradisjonen tro åpner Juleboden basar i Langgata 11, for 30.året på rad!
Denne gangen er det TV'er og veggoppheng til enerommene på Sandnes Helsehus de samler inn penger til.

Juleutstilling på Varatun Gård
Juleutstillingen vil vare helt til 15. desember.
Her finner du fotografi, maleri, tekstilcollage, smykkekunst, digital grafikk mm. i begge stuene i Hovedhuset..

A Soulful Christmas - Christina Bergli
18.desember kl.18.00 (UTSOLGT)
Eventbyrået Upbeat Management har gleden av å invitere for andre gang i Sola Ruinkirke til Julekonsert med Christina Bergli. Med seg har hun et tospann av ren lykke. Pianist Tore Bols og Bjarte Mo på fiolin. Det blir kjente og kjære jule sanger på engelsk og norsk, rettere sagt - en sjelfull jul.
Billetter finner du HER.

Det store Julespelet
Forestilling og julemarked i Julebygda
11.-15.desember
Opplev en magisk utendørs førjulsmusikal som varmer langt inn i hjertet!
Sikre deg billett til deg selv, din familie og venner i dag!

  • Gratis for barn 0-6 år i følge med betalende voksne, men ikke anbefalt for barn 0-3 år.

Det store Julespelet er mer enn skuespillerkunst og sangferdigheter, stemningsfulle juledryss og imponerende dugnadsinnsats. Mer enn boder med håndarbeider, fakler og krydderaktige dufter av varmende gløgg og julekaker.

Det er flere grunner til at Det store Julespelet - vårt eget utendørs Julemusikal - spilles år etter år fra første gang i 2010, men én av dem veier tyngre enn de øvrige.

Bak historien om Maria og Josefs vandring over Jæren, ligger et evigvarende budskap som taler like sterkt til alle mennesker, uavhengig av nasjonalitet, alder, posisjon og status...

Billetter kjøper du HER.

Marie og Tor Kvammens julekonsert
Torsdag 12.desember kl.20.00 i Sandnes Kulturhus
De stiller på scenen med en hel haug fine mennesker og låter, og kan ganske sikkert garantere noen deilige drypp julestemning!

Medvirkende:
fiolon: Pernille Svendsen, fiolin: Nadia Skånseng, cello: Magnhild Mo, tangenter: Magnus Fjelde, gitarer: Thomas Brekke, bass: Halvard Aase, trommer: Erlend Lygren, lysdesign: Thomas Haualand, lyddesign: Thomas Lønning

Billetter finner du HER.

Juletraileren til Coca-Cola besøker Kvadrat
Torsdag 12. desember kl.13-18
Nå kommer både nisse og juletrailer til Obs Kvadrat, og du er invitert til å bli med på moroa! Det blir spennende konkurranser, gode priser på Coca-Cola og selvfølgelig julestemning i lange baner.

Du finner juletrailer og nisse like utenfor inngang C.

Juleverksted på KINOKINO
14.desember kl.12-15

Juleverksted med kunstnerne Gunn Tjensvold og Gry Hege Rinaldo.
DROP-IN kl. 12.00-15.00
For barn fra 4 år og oppover.
Inngang: Kr. 50,- pr. barn (betales i kassen - ingen forhåndsreservasjon)

Grøt og saft kan kjøpes i kafeen denne dagen

Vi synger julen inn
Søndag 15. desember kl. 19.00 i Lura kirke.
Lura kirkekor og Ljomen blandakor synger. Det blir også instrumantalister og solister.

Den gangen julenissen ville hoppe over julen
15.desember kl.13 og kl.15
Adresse: Killinglandveien 88, 4312 Sandnes

Velkommen til Låveteaterets juleforestilling! Her får hele familien en dose julestemning på låven. Forestillingen passer for ALLE!!
I år blir det 2 forestillinger på låven, kl.13 og kl.15.
Dørene åpnes 30 min. før forestilling.
Pris: 50 kr pr.pers, eller 200,- for familie(2 voksne+3 barn)
Det blir salg av mat og drikke.
Det er kaldt på låven, varme klær er lurt!
God jul og hjertelig velkommen!

Julekvelder hos Hjerte for Sandnes
18. og 19.desember kl.18.00
Hjerte for Sandnes er en veldedig organisasjon som handler om å ta initiativ. Gjøre byen til en bedre by å bo i, ikke bare for de velstående og de som lykkes, men for alle! For tidligere rusavhengige, for invandrere, for enslige, for oss alle. Hver tirsdag i lokalene i Erling Skjalgsonsgate 13 mellom kl.17-19 kan du møte opp og få gratis matposer, klær og utstyr til deg selv og familien, og du kan bidra med donasjoner som klær, utstyr og leker, og nå også julegaver, til voksne og barn i samme tidsrom. Da er også kafeen åpen og gratis! Julegavene kan du legge under trærne til Hjerte for Sandnes på Maxi, Vågen, Bystasjonen, Juleboden i Langgata og i Klippen(Eidsvollsgata 20).

For 4.året på rad arrangeres julekvelder for de/den som trenger en ekstra oppmuntring i juletiden. Det serveres julemiddag med dessert, og det blir utdeling av julegaver. Det blir underholdning med sang og musikk.

Alene med barna på julaften?
24.desember
Kl.16:00-20:00
Er det noen alenemammaer eller pappaer som skal være alene med barna på julaften? Enestående familier Sør-rogaland og Torget resturant(Bryne) inviterer til feiring sammen med mange andre i samme situasjon.❤

Meld deres interesse via denne linken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...