Ung i Sandnes

28.februar-1.mars:

LAN på Lura bydelshus

Venture 2020

Foto: Sandnes Kommune, Kultur

Liker du å game, så er Lura bydelshus stedet å være siste helga i vinterferien!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2020 kl 14:42

Warpcrew arrangerer nok en gang LAN på Lura, denne gangen i teatersalen på Lura bydelshus. Folk i alle aldre kan delta på Venture 2020, men dersom du ikke har fylt 16 år, krever de at du tar med ferdig signert samtykkeskjema(det finner du HER), det anbefales også at du ikke kommer alene, men heller med en venn, nabo eller spillinteressert voksen. Uansett er det mye kjekkere dersom man i begynnelsen har noen man kjenner rundt seg. I tillegg er det også mer praktisk når man skal sove litt og trenger noen til å passe på tingene sine, arrangørene har ansvarsforsikring, men ikke tyveriforsikring, så pass på tingene dine! Arrangørene forventer at man er gammel nok til å kunne ta vare på seg selv, samt ha kontroll på når man skal spise og når man skal gå hjem for å sove litt.

Det vil bl.a. bli konkurranser, sceneshow og foredrag, programmet finner du HER. Samtidig er det ett stort fellesskap under arrangementet som gjør at man danner nye vennskap eller blir bedre kjent med eksisterende venner og kjente. Hold deg oppdatert på deres Facebook-sider for å melde deg på.

Warpcrew har siden 1997 arrangert datatreff lokalt, de har vært med på å arrangere så mange som over 50 treff rundt i regionen. De består av over 60 personer som etterstreber å lage så gode og trygge arrangementer som mulig. Ledelsen er en blanding av ungdom og voksne, som står på døgnet rundt for at alle skal ha det bra. De ønsker å tilby ungdom en spennende arena med mye gøy og moro i flere dager. Hos Venture 2020 møter man andre likesinnede og får mulighet til å utforske sin egen kreativitet i både spill og konkurranser.

Dette er en rusfri organisasjon og de jobber tett med lokale myndigheter for at de på en best mulig måte skal sikre en trygg og sikker arena for alle.

Warpcrew er vant til store datatreff med ungdom i alle aldre. Det kan føles noe usikkert å sende sin sønn eller datter på LAN, og noen spør seg selv:
-Er det trygt?
Å samle mange ungdommer under ett tak kan i seg selv virke overveldende. For å ha kontroll har de sin egen «Security»-gjeng. Security består av voksne og også tidligere crewmedlemmer. Security har som oppgave å se til at alle følger arrangementets regler og oppfører seg så langt det lar seg gjøre. De har også ansvar for at det ikke slippes inn andre enn egne deltakere.

Det vil ikke være kiosk på arrangementet ettersom det ligger butikk i nærheten, men det vil være tilgjengelig mikrobølgeovn og vannkoker for å tilbrede enkle måltider. Arrangørene anbefaler derfor alle å ta turen hjem for å spise en skikkelig middag hver dag. Det oppfordres til å drikke en del vann under arrangementet, å bare fylle på med Cola og energidrikker er ikke gunstig(selv om det HELT sikkert er det de mest har lyst på for å kunne game lengst mulig i strekk!!!)

Hva om foreldre vil komme på besøk?
Foreldre er velkommen en tur innenfor. De har egne områder hvor dere kan møtes og utveksle mat, klær og klemmer. Skulle du som forelder ikke få kontakt med han/henne, kan du kontakte Security-skranken. Skulle du være hjemme og over lengre tid ikke kommer gjennom til han/henne på telefon, kan du ta kontakt med dem på Facebook, så sjekker crewet det opp.

Billettinformasjon:

HelgePass - Forhåndskjøp – Som gir deg tilgang til hele arrangementet, hele helgen. Du tar med deg din egen pc eller konsoll, samt skjerm og kabler som som du måtte trenge. Når du kommer kobler du deg til de to stikkontaktene som ligger klar og finner en ledig port i switchen. Billetter kjøper du HER.

Pris: 250,- (per person)

BesøksPass – Ta turen innom og sjekk ut hva som skjer på et LAN-party. Du kan ikke ha med deg maskin eller overnatte på denne billetten, men du kan gå fritt rundt i lokalet og snakke med venner og kjente. Vi har i tillegg både konkurranser og foredrag som er åpne for alle å delta på.

Pris fra: 100,- (per person)

Velge plass?
Etter du har betalt billetten din, vil du kunne velge sitteplass via WAS.

Er det noe mer du lurer på, så sjekk ut hjemmesiden til Venture 2020.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...