Ung i Sandnes

Sandnes kommune informerer:

Lokale arrangementer avlyses

Foto: Sandnesrevyen

Sandnes kommunale revygruppe sine forestillinger er utsatt inntil videre som følge av tiltak iverksatt for å hindre unødvendig spredning av Corona-viruset. Sandnesrevyen skulle etter planen spilt forestillingen "Fortsatt på kanten"(gruppas 20-årsjubileum) 12. og 13.mars i Sandnes Kulturhus. Flere arrangementer står også i fare for å bli avlyst/utsatt.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2020 kl 21:20

Sandnes kommune stenger inntil videre alle innendørs arrangementer med over 500 deltakere. Dette for å begrense og forsinke mulig smitte av koronavirus.
Vedtaket er gjort etter smittevernlovens §4-1 (forbud mot større arrangementer), og gjelder i første omgang for de neste to ukene (fra 9. til 23. mars). Konsekvensene av dette er at arrangementene enten må avlyses eller tilpasses vedtaket.

I tillegg stenges arrangementer med flere enn 50 deltakere som er rettet mot grupper som er risikoutsatte for koronavirus. (Over 65 år eller personer med underliggende kronisk sykdom som hjerte-karsykdom (kardiovaskulær sykdom), diabetes, kronisk lungesykdom, kreft og høyt blodtrykk (hypertensjon). Personer som røyker har også muligens en høyere risiko for alvorlig forløp av koronoanvirus-sykdommen.)

Følgende arrangementer kan fremdeles avholdes:

  • Utendørs arrangementer
  • Innendørs arrangementer med færre enn 500 deltakere

Det vil i løpet av tirsdag 10. mars bli tatt stilling til om fredagens kamp mellom Ulf Sandnes og Viking skal spilles på Østerhus Arena.

Vi minner samtidig om at personer som er satt i karantene IKKE står fritt til å dra på bl.a. butikken og treningssenter, karantene er et medisinsk uttrykk som betyr å holde folk atskilt fra andre i en viss periode, for eksempel ved å hindre dem i å reise til et annet land eller forlate en bygning, og dermed hindre spredning av sykdomssmitte. Ta hensyn til at ANDRE kan være i livsfare ved smitte, selv om du selv vil kunne takle sykdommen bra.

Man trenger IKKE hamstre mat eller andre ting, butikkene har mer enn nok med mat og hverdagsartikler på lager. Anbefalingen fra forskerne og fra Folkehelseinstituttet er at det først og fremst er de som har infeksjon, og de som er i høy risiko for å bli eksponert, som bør bruke munnbind. For oss andre er den beste beskyttelsen håndvask, unngå syke mennesker og ikke å ta på ansiktet med uvaskede hender.

HER finner du en liste over arrangementer som blir avlyst, lista oppdateres fortløpende.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...