Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Nytt ressurssenter - også for ungdom

Musikkinnslaget med Marius, Nora, Amelia og Angelina fra Øygard ungdomsskole gledet inviterte gjester på åpningen av Ressurssenteret for barn, ungdom og familier i Sandnes. Foto: ungisandnes.com

Med vakker sang og pianospill bidro musikalske elever fra Øygard ungdomsskole til å gjøre åpningsdagen ekstra hyggelig!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2018 kl 12:42

Vi traff på noen ungdommer som var tilstede da det nye Ressurssenteret ble åpnet i Strandgata 147. Der kan ungdom og deres familier få hjelp, blant annet av Psykisk helseteam for barn og unge. Og når både rådmann Bodil Sivertsen og leder av barnevern Silje Nygård sa i sine taler at det skal bli større fokus på psykisk helse, så lover dette godt.

Er dere ungdommer opptatt av psykisk helse? - Ja, vi er det. Vi har litt om psykisk helse på skolen, men vi ønsker å lære enda mer om hva det egentlig er, svarer de.

De vet ikke så mye om Ressurssenteret, men kjenner til oppsøkende ungdomsteam.
- Vi syns det er veldig flott å få besøk av ungdomsteamet på skolen. Når de har holdt foredrag om nettvett og sosiale medier, er det veldig kjekt å høre på. De er så gode til å snakke om ting vi ungdom holder på med at vi ikke tenker på at de er mye eldre enn oss, forteller de.

Øygardselevene framførte sangen "Pianoman" av Billy Joel. Denne framførte de også på skoleforestillingen sist høst. - Det at skolen vår arrangerer skoleforestilling og revy er noe som er veldig bra for skolemiljøet vårt. Dette er noe som alle elevene er med på - enten foran eller bak scenen. På den måten blir vi kjent på tvers av trinnene og det gjør det mye tryggere å være elev ved skolen, avslutter de ivrig.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...