Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Oppstart for ungdom på Riska, Bogafjell og Ganddal.

Vil du være med å lage film og tv-sendinger, så møt opp i 2.etasje i Bogafjellhallen. Hver torsdag fremover. Det er bare å møte opp på de torsdagene som passer for deg.

Nye aktiviteter denne høsten er medieLAB og design/redesign i Bogafjellhallen.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2018 kl 16:35

Ungdommer har mye å velge mellom når de skal holde på med noe i fritida si. I tillegg til det som drives av lag og foreninger, så finnes det også kommunale fritidssentre, bydelshus, ungdomskafé og idrettshaller som tilbyr kjekke aktiviteter for ungdom i Sandnes.

Felles for disse er at det som regel er gratis å delta, og at man selv kan velge når man vil komme og når man vil gå. Det er helt greit å bare stikke innom i noen få minutter, eller man kan henge der fra begynnelse til slutt. Noen er der for å treffe venner, mens andre vil lære noe nytt og bli kjent med nye folk.

Muligheten er mange; fra å chille helt ned og gjøre ingenting til å delta på dans, tegning, gaming, filmlaging, hobby, journalistskriving, matlaging, tv-sending og masse annet. Finnes det ikke et ungdomssted i din bydel, så reis dit hvor du syns det høres kjekkest ut. Det kan være ulike aldergrenser på de ulike stedene.

Nedenfor er en kort oversikt over når dørene åpnes på de ulike ungdomsstedene. Følg med; de nærmeste ukene vil hvert enkelt ungdomssted bli skikkelig presentert.

Bogafjellhallen

(Lyngholen i 2.etasje)

Design/redesign:
Start torsdag 31.august. Åpen hver torsdag kl 17.30-20.30. For 7.-10.trinn.
medieLAB:
Start torsdag 31.august. Åpen hver torsdag fra kl 17.30-20.30. For 7.-10.trinn.
"Endelig fredag":
(Sportsaktiviteter i idrettshallen) Start 22.september. Annenhver fredag kl 18-21.

Riska fritidssenter

(Nøtteskjellveien, baksiden av Riska svømme-/idrettshall)

8.trinnfest: Onsdag 30.august kl 18-21.30
Back to School Party: Fredag 1.september, kl. 20-23. For 8.-10.trinn
Klubbkveld: Start onsdag 6.september. Åpen hver onsdag kl 18-21.30. For 7.-10.trinn.
Åpen hall: Start fredag 15.september. Annenhver fredag kl. 20-22. Fra 7.trinn og oppover

Ganddal fritidssenter

(Olsokveien i kjelleren på Ganddal bydelshus)

8.trinnfest: Tirsdag 5.september kl 18-21. KUN for 8.trinn på Skeiene, Lundehaugen og Høyland skoler.
Design/redesign: Start mandag 11.september. Åpen hver mandag kl 17-21. Fra 7.trinn og oppover.
Klubbkveld: Start tirsdag 12.september. Åpen hver tirsdag kl 18-21. For 7.-10.trinn.
Fredagsdisco: Start fredag 15.september. Annenhver fredag kl 19-23. For 8.-10.trinn.

Det er ikke lenger design/redesign i Hanahallen. Dette er flyttet til Bogafjellhallen og har oppstart torsdag 31.august. (Se info om Bogafjellhallen)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...