Ung i Sandnes

Sandvedparken 21.juni:

Parken'19

Gratis musikkfestival for ungdom, AV ungdom, med artister fra hele Norge. 21.juni går Parken'19 av stabelen i amfiet midt i den fantastisk flotte Sandvedparken.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2019 kl 15:29

Arrangementet starter kl.18 og varer helt til kl.22, og artistene står i kø for å gi deg en fantastisk musikkopplevelse. Tidligere har ungdommene på L54 arrangert Urban Street, en musikkfestival for ungdom i sentrum, nærmere bestemt på Ruten, men nå som amfi-scenen i Sandvedparken har fått en oppgradering blir den en sentral scene for musikk fremover. Det blir et flott ungdomsarrangement i forlengelsen av Sandvedparkfestivalen som Øygard Ungdomsskole arrangerer tidligere i uka på dagtid.


Bekreftede artister til Parken'19:

VILDE
Kemiola
ZadeKing
Larsiveli
VATR
Ctb

Så bli med og få en musikkopplevelse av de sjeldne! Arrangementet er rusfritt, og GRATIS!

VILDE skriver sine egne låter, og har bl.a. åpnet for Röyksopp og Julie Bergan. Hun beskrives av mange som det norske svaret på Zara Larsson, og stiller med pop-låter som vil få publikum til å "digge".

Kemiola forteller:
"Hele livet mitt har musikk vært en del av meg. Siden jeg var liten har jeg vært inn og ut av alt fra; balett, til hiphop-dans, til korps, til kor, og sangtimer. Selv om jeg tidligere hadde fokus på å bygge en karriere innen sang, skjedde det en forandring en gang i fjord da jeg innså at R&B/Rap bare er mer meg. Jeg skriver alle sangene mine selv, og selv om jeg bare kan drømme om å nå Kendrick Lamar sitt nivå innen lyrikk, er han desidert forbildet mitt."

Positiv, fengende og dansevennlig, er ord som beskriver musikken til ZadeKing
Hans upretensiøse tekster og sprudlende personlighet sørger for høy energi på scenen og lav terskel for feststemning i publikum.

Larsiveli har en egen evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Han er «...en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet).

VATR er nok et lokalt band, de beskriver sjangeren sin som Hip Hop, Trap, Pop, R&B, Dancehall på sin egen FB-side. De har tidligere spilt på bl.a. Jærnåttå, og vi gleder oss til å se dem eie scenen i amfiet i Sandvedparken.

Ctb er en lokal musiker som ønsker å motivere og gi publikum en go'følelse, han vil bringe den gode vibe'n som kanskje mangler i hverdagen. Collins Tibi er etterhvert et kjent navn på ungdomsscenen i Sandnes, og vi er stolte av å kunne kalle ham litt "vår"...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...