Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Party for 8.trinn

Siste oppstartsfest for 8.trinn blir på Ganddal fritidssenter i uke 36); tirsdag 5.september. Denne festen blir bare for 8.trinnselever på Lundehaugen, Skeiene og Høyland ungdomsskoler.

Flere steder i Sandnes arrangeres egne fester for 8.klassinger. Kom og bli bedre kjent med nye skolevenner og samtidig ha det gøy med morsomme aktiviteter og konkurranser.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 08.09.2017 kl 10:33

I tre bydeler arrangeres det de nærmeste ukene fester kun for ungdom på 8.trinn. Her kan du treffe andre som også er nye på ungdomsskolen. Det blir disco, turneringer med premie, tv-spill og andre kjekke aktiviteter. Aktivitetene kan variere fra sted til sted.
Dere kan selv velge når dere vil komme og når dere vil gå. Drop innom når det passer dere! Kulturavdelingen er arrangør og på noen ungdomssteder er eldre ungdommer med og lager til festen.

Ganddal fritidssenter

(i kjelleren på Ganddal bydelshus, Olsokveien 1)

Tirsdag 5.september kl 18-21
Kun for 8.trinn ved Lundehaugen, Høyland og Skeiene skoler.

Hva skjer: 8.trinnfest. Masse kjekke aktiviteter, konkurranser med premier og kiosk.
Kontaktinfo epost: gry.mattingsdal@sandnes.kommune.no

Riska fritidssenter

(på baksiden av Riskahallen, Knivskjellveien, Hommersåk)

Onsdag 30.august kl 18-21

Hva skjer: 8.trinnfest. Masse kjekke aktiviteter, konkurranser med premier og kiosk.
Kontaktinfo epost: silje.espeland@sandnes.kommune.no

Lura bydi

(Lura bydelshus, inngang fra Eventyrveien)

Fredag 25.august kl 19-23

Hva skjer: "Back to school party". Dansegulvet og spillelista er klare for nye ungdommer. De som ikke vil danse kan holde på med bordtennis, fussball, FIFA og andre spill. Det er også salg av brus, is, og snop. Film- og animasjonsstudio (medie:LAB og design:LAB) vil være åpent for de som har lyst til å prøve seg på det. Det blir også konkurranser med premier. Gratis inngang. Gratis pizza så lenge det varer.
Kontaktinfo epost: ina.rebecca.tveter@sandnes.kommune.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...