Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Siste innspurt før UKM-forestillingen starter lørdag 3.februar kl 18

Dansegruppa Mixcrew er med i år også. Bildet er fra tekniske prøver i fjor. På UKM Sandnes 2017 danset seg videre til både UKM Rogaland og den store UKM-landsfestivalen. Foto: Solveig I. Engelsen

Endelig er UKM-helgen i gang. KINOKINO er stedet der Ung kultur møtes. Hit bør du komme hvis du vil sjekke ut hva ungdom i Sandnes holder på med. Det blir dans, beat-boxing, bilder, sang, film, rap, gitarspilling og annet.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 20.02.2018 kl 14:10

Allerede på torsdag fikk UKM-scenedeltakerne teste sine opptredener for mentorer innen musikk, dans og sang. UKM-ungdommene syns det var veldig kjekt å få konkrete tips om å hvordan de kan gjøre framføringen sin bedre.

Nå lørdag ettermiddag er det siste finpuss for UKM'erne som skal opptre i kveld. Det øves på sang, terpes på dansetrinn, gitarer stemmes og mikrofoner sjekkes. Nervøse mager beroliges av kyndige folk fra både kulturavdelingen og KINOKINO.

Samtidig som dette pågår, jobber også en gjeng ungdommer som verken skal opptre på scenen eller stille ut kunst. Noen av disse er den driftige gjengen i UKM-media. De rigger opp og ned filmutstyr, lager dokumentar om UKM Sandnes og fotograferer. I tillegg deltar ungdom som UKM-arrangører; der noen har hjulpet til med utstillingsåpningen (som var i går fredag), mens andre er med og holder orden på UKM-deltakerne.

Fra kl 18 er det publikums tur til å delta. Som vanlig forventes det at UKM-publikummet har med seg masse god stemning og at de har øvd på rause applauser og trampeklapp.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...