Ung i Sandnes

7 ledige stillinger:

Sommerjobb i kommunen

Foto: Småjobbsentralen L54

Kongesommer er på jakt etter 7 ungdommer mellom 16-17 som får tilbud om en hel ukes sommerjobb.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Småjobbsentralen på L54(Langgata 54) gir tilbud om småjobber til ungdom mellom 14-17, og denne sommeren har de et ekstra godt tilbud til 7 heldige: En HEL UKE sammenhengende arbeid! Dette er en kjempemulighet til å tjene seg en god slant, kanskje du sparer til ny mobil, har en drøm om å fylle rommet med Pepsi Max, vil spare til ferie uten foreldre når du fyller 18, eller rett og slett bare vil ha gryn på kontoen.

I uke 26, 27 og 28 blir altså 7 ungdommer plukket ut til å jobbe med en arbeidsleder, og de skal klippe kanter på kirkegårdene i kommunen, en av mange viktige jobber kommunen er ansvarlig for. HER finner du skjemaet du må fylle ut for å melde din interesse, ikke glem å få med at du kan jobbe en hel uke hvis du er interessert i tilbudet, man kan ikke stille bare noen av dagene, man må forplikte seg til en hel uke. Interesserte søkere må få inn søknaden innen 18.juni.

Alle som er interessert i å jobbe for Småjobbsentralen må fylle ut samme skjema(må være sendt inn før du kan få jobbe), og man må ha foresattes signatur for å få lov til å ta jobb.

Sommerjobb

For deg som allerede har en sommerjobb, kan du finne en oversikt over hva du har krav på HER. Ikke la deg lure, det er viktig at både du og arbeidsgiver gjør en god jobb.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...