Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Sprudlende Lura ungdomsrevy

Sladrekjerringå lurer rundt på Lura. Foto: Solveig I. Engelsen

"Pass på di egå rau" heter forestillingen som i disse dager vises av ungdomsrevyen på Lura bydelshus. Få raua i gir og dra dit du også!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2018 kl 08:21

Nok en gang leverte ungdommene en revy som stadig lot oss trekke på smilebåndene. Med stor spilleglede og entusiasme gav de den fullstappede salen en forestilling med alt det en skikkelig revy bør inneholde: En herlig gjennomgangsfigur i form av Sladrekjerringå og hennes mangfoldige innblandinger i nabolaget, pussige situasjoner på ferie, panikk hos legen, surr i ord i barnehagen og ulike utfordringer i ungdommers hverdagsliv.

Den eldgamle gjengen på gamlebenken har overlevd fra år til år og er utrolig morsomme med alle sine skavanker. Det var også humrende gjensyn med polakken, Køkki og Leffa, i tillegg til andre nye rollefigurer.

Likevel, der revygruppa virkelig fikk vist seg fram var i flere fantastiske fellesnumre der den ene sangstemmen overgikk den andre. Dansende til god koreografi i flotte kostymer var disse innslagene store opplevelser.

Selv om Lura ungdomsrevy har fått god hjelp av profesjonelle krefter (tekst, regi, koreografi, sang og kostymer) for å utøve sin scenekunst, så må også en stor del av takken tillegges den store og frivillige innsatsen som foreldre gjør.
Alt dette gode samarbeidet til tross; det er de unge skuespillertalentene selv som bidrar til det levende unge revymiljøet på Lura bydelshus.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...