Ung i Sandnes

Filmer du må ha med på en jentekveld:

Topp 10 Chick Flicks

Jentekveld med digg og film?

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2020 kl 21:13

Her finner du lista over filmer som vil gjøre jentekvelden vellykket! Klikk på tittelen for å se filmens trailer:


The Duff

The DUFF(står for: Designated Ugly Fat Friend) er en herlig romantisk komedie, som følger Bianca (Mae Whitman) som plutselig innser at hun er nettopp: The Duff... Hvordan går man frem for å endre sin sosiale status? Jo, man får leksjoner fra barndomskompisen og naboen, som også tilfeldigvis er skolens hotteste fyr... Hva kan vel slå feil? Eeeeeh, ALT!!!

How to Lose a Guy in 10 Days
Journalist Andie Anderson (Kate Hudson) skal skrive en artikkel om hvordan man skremmer bort og mister en mann på 10 dager. Hun skal bruke alle metodene venninna hennes bruker hver gang hun mister en type, og blir utfordret til å date og skremme bort Ben Berry (Matthew McConaughey). Problemet er bare at Ben er blitt utfordret til å få en kvinne til å falle for ham, og hvem andre enn Andie blir offeret? Dette er en herlig suppe, og vi vrir oss i ubehag mens vi priser oss lykkelige at det ikke er vi som blir utsatt for dette, samtidig som vi svært gjerne skulle hatt en date med Matthew McConaughey selv...

The Proposal
Margaret Tate (Sandra Bullock) må gifte seg for å ikke bli deportert tilbake til Canada, og hennes assistent Andrew Paxton (Ryan Reynolds) er det perfekte "offer". Problemet er bare at han har sine egne krav for å inngå denne avtalen, og det går selvsagt ikke HELT etter planen... Myndighetene har sine mistanker om at dette ikke er et ekte forhold, og forsøker å ta dem på fersken, og vi VET jo hvordan det vil ende, men vi klarer ikke å la være å se det hele utfolde seg likevel. En liten dose Ryan Reynolds er balsam for sjelen...

Kissing Booth
Elle og Lee er bestevenner, EKTE bestevenner, og de har en rekke regler man bare ikke bryter som bestevenn, og det inkluderer å date den andres søsken... Men hjertet vil ha det hjertet vil ha, og når storebroren til Lee bare er til å dø for, så blir livet fort innviklet...

Love Actually
Denne magiske filmen fra 2003 er en juletradisjon for mange, men den kan fint sees hele året, og om og om og om og om igjen... Vi elsker å se hvordan alle disse menneskenes veier krysses i en blanding av sorg, kjærlighet, humor og flauser, og vi elsker å kjenne på hele følelsesspekteret i løpet av en og samme film...

Pretty Woman
Hvor romantisk er det ikke med en ung prostituert som finner lykken med en kunde??? Eh, plottet er strengt tatt forferdelig, men likevel er dette blitt en MUST WATCH chick flick som kan sees om og om igjen... Julia Roberts og Richard Gere skaper magiske øyeblikk i denne romantiske komedien fra 1990.

The Holiday
Romantisk komedie fra 2006 med Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law og Jack Black i hovedrollene. Trøbbel med kjærligheten får to kvinner til å bytte bolig og kontinent, og selvsagt dukker nye menn opp i livene deres...

Magic Mike
HALLO, what's not to like??? Channing Tatum og kompisene tjener gode penger som strippere, men er det dette livet de vil ha? Raske penger, flotte damer og mye festing er gøy, men når man drømmene sine på denne måten? Filmen fra 2012 har mange "dansenummer" til glede for publikum, og har du ikke fått nok, så kan du line up "Magic Mike XXL" etterpå!

Pitch Perfect(+ 2 og 3)
Beca (Anna Kendrick) vil helst bli DJ, men gir college et forsøk, og der blir hun med i Barden Bellas, en a capella-gruppe og sang, vennskap og kjærlighet blir temaet i denne romantiske komedien fra 2012. Rebel Wilson markerer seg også som skuespiller, Fat Amy er uforglemmelig!!!

What Happens in Vegas
Cameron Diaz og Ashton Kutcher fester litt for hardt i Las Vegas, og ender opp som gift... Denne romantiske komedien fra 2008 lar oss følge disse to tilfeldig gifte som ikke får lov av dommeren å oppløse ekteskapet før de har gitt det et seriøst forsøk... Men hvordan forsøker man å være gift med en person man virkelig ikke passer sammen med? Gjør deg klar for latterkulene...

Legally Blonde
Denne komedien fra 2001, med Reese Witherspoon i hovedrollen, er en overraskende morsom film der dum blondine-rollen tas max ut, men samtidig gir det muligheten for den største snuoperasjonen man kan forvente av en rollefigur. Ja, mange av poengene er billige og rollefiguren er overdrevet, men man kan ikke la være å finne henne sjarmerende og man heier på henne når hun begynner å finne veien inn i voksenverdenen. En deilig godbit til en avslappende jentekveld med koseklær og popkorn!

Har du flere filmer du synes burde vært med på lista vår? Legg inn forslag i kommentarerene under, så lager vi en oppfølger-liste!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...