Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Trommekurs

Trommer skal lages på ungdomshuset L54 torsdag kveld

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Torsdag 27 oktober forsvinner høstkulden fra ungdomshuset L54. De får besøk av Oladele Olawole som opprinnelig er fra Nigeria. Han skal i sammen med Runar, en ansatt på huset, holde kurs i hvordan man lager trommer på en enkel måte. Trommene blir fint brukbare sier Oladele. De kan til og med brukes i profesjonell sammenheng! På kurset lærer man å sette på skinnet og forskjellige teknikker for å stramme det. Det er geiteskinn som blir brukt og skinnet settes på vått. Til kroppen bruker vi forskjellige ting som feks kasseroller i metall og gjenstander i tre. Og om noen har en ødelagt tromme stående kan de ta med seg den og reparere den istedet for å lage ny. Dette koster ellers flere ganger kursprisen og det finnes bare to tre stykker i distriktet som kan gjøre dette. Et godt tilbud til kulturskoler og skoler som har ødelagte trommer stående sier Oladele til slutt.
Kurset går over to kvelder og blir holdt på L54
Førstkommende torsdag kl 18 - 20. Denne kvelden lages trommene.
Torsdag 10 november kl 18 - 20. Denne kvelde spilles det på trommene. Noen enkle afrikanske rytmer blir lært bort.
Er du interessert å være med ta kontakt med ungdomshuset eller om du er i siste liten, still opp torsdag kveld.
Kursavgift på kr 300,- dekker kostnader til skinnet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...