Sandnes kommune

Ung i Sandnes

UKM Rogaland i Sandnes

Foto fra UKM Sandnes i februar 2019: Juryen hadde en vanskelig jobb med å velge ut hvem som skulle representere Sandnes på UKM Rogaland i april. Her er resultatet nettopp offentliggjort. Foto: Ungisandnes.com

Kommende helg 5.- 7.april blir det stor ståhei med ungdommelig kultur på Vågen vgs. Ungdommer fra hele Rogaland er klare for å vise seg fram både med utstilling og sceneframføringer.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Ungdommer fra Sandnes kommune deltar med både malerier, foto, sang, rockeband, papirfigurer, folkemusikk, tegninger, pianospilling og gitarbriljering. I tillegg skal noen ungdommer være med som arrangørverter, jobbe med UKM-media og lage til sosiale eventer for alle UKM-deltakerne.

UKM i Vågensalen er også åpen for publikum. Man må ha billett til sceneforestillingene. Utstillingen er gratis. Ingen aldergrense. Barn og ungdom under 20 år betaler kr 50 pr forestilling. Voksne betaler kr 100.

Lørdag 6.april starter UKM Rogaland med utstillingsåpning ved kultursjef Tone Strømø kl 17.30.
Etterpå fortsetter sceneforestillingene inne i Vågensalen der rektor Bente Jelsa ved Vågen vgs vil stå for den høytidelige åpningen.

UKM Rogaland Fylkesfestival. Billettene er nå lagt ut for salg. https://www.linticket.no/page/no/20/40/2204

https://www.linticket.no/page/no/20/40/2204 1.forestilling lørdag kl.18.00

https://www.linticket.no/page/no/20/40/2205 2. forestillingen søndag kl.11.00

https://www.linticket.no/page/no/20/40/2206. 3.forestillingen søndag kl.15.00

Programmet finner du her : https://ukm.no/rogaland/program/

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...