Ung i Sandnes

Lørdag 25.mai:

Sandnesløpet

Med innlagt NM i Halvmaraton

Foto: Sandnesløpet

For 3. gang arrangeres Sandnesløpet med start og målgang på Sandnes stadion. Løpet er for alle som liker å løpe, enten det er lett jogg, eller "bånn gass"!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2019 kl 00:27

Man trenger ikke være i OL-form for å delta, det finnes løyper for alle aldre og kondisjonsform:

Halvmaraton: Sandnes stadion, Soma, Austvoll, Gml folvordvei, Malmhei, Folkvord, Soma, Lura, Soma, Sandnes stadion. Stigning 165 m

10K: Sandnes stadion, Soma, Austvoll, Folkvord, Soma, Sandnes Stadion. Stigning 70 m

5K: Sandnes stadion, Soma, Vølstad camping, Soma, Sandnes stadion. Stigning 50 m

1 KM Ungdomsløp: Start og mål på løpebanen, sløyfe innom Gisketjernet

Barneløp: 1/2 ELLER 1 runde rundt stadion.

Teamløpet: Løp 5km med minimum 5 personer, tipp tiden til teamet på forhånd. Klokke ikke tillatt.

Det blir servert frukt og drikke etter løpet, og de lengre løypene har selvsagt innlagte drikkestasjoner. Halvmaraton er som nevnt et NM-løp, så der vanker det selvsagt premiering til de 3 beste kvinner og menn. Det blir også premiering av laget som kommer nærmest tiden de tippet på forhånd, så her er det ikke om å gjøre å løpe raskest, men jevnt i forhold til tiden man tipper laget bruker.

Enten du pusher deg gjennom et halvmaraton, eller du tar ungdomsløpet på en kilometer, så vanker det deltakermedalje til alle som fullfører.

Du kjøper billett HER, det går ikke å kjøpe billett på arrangementsdagen, så vær heller ute i god tid!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...