Ung i Sandnes

Nordisk Barneforum 2020:

UNICEF SØKER BARN OG UNGDOMMER MELLOM 12 OG 16 ÅR TIL Å DELTA PÅ NORDISK BARNEFORUM I KØBENHAVN

Søknadsfrist 15.oktober

Ungdom mellom 12-16 år kan få reise gratis til København for å snakke på norske ungdommers vegne. Søknadsfristen er 15.oktober, så det er bare å hive seg rundt!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2019 kl 22:52

I forbindelse med barnerettighetenes 30-årsjubileum skal det i januar 2020 avholdes Nordisk Barneforum i København i regi av Nordisk Ministerråd, det danske Sosial- og Innenriksdepartementet og UNICEF i de nordiske landene. UNICEF Norge har blitt forespurt å rekruttere 5-10 delegater i alderen 12-16 år, som skal reise til København for å representere Norge.

Nordisk Barneforum skal være en plattform hvor barn og unges stemmer skal bli hørt og tatt på alvor. Hver nasjonale gruppe av barn og unge skal komme med sine innspill til en felles resolusjon om oppvekstvilkår i Norden, delta på Nordisk Barneforum i København og sammen lage en plan for hvordan de kan bidra til å sette resolusjonen ut i livet.

Si din mening og bli hørt!
For første gang i historien skal det arrangeres et Nordisk Barneforum, der nordiske politikere er klare for å lytte til barnas stemmer. Barn er ekspertene på de gode og de vanskelige sidene ved det å vokse opp. Nå har du en fantastisk mulighet til å være en del av en nordisk kampanje hvor du kan si din mening i saker som er viktige for deg.

Nordisk Barneforum vil bestå av åtte nasjonale grupper med barn fra Danmark, Færøyene, Grønland,
Island, Sverige, Norge, Finland, og Åland, samlet i FN-byen København. Norden skal være et trygt og godt sted for barn å vokse opp. Dessverre opplever noen barn også her at deres rettigheter ikke oppfylles. Sånn skal det ikke være. I år fyller barnerettighetene 30 år og de trenger din stemme! Bli med i Nordisk Barneforum sammen med 80 barn fra hele Norden.

De trenger deg som:
• vil være med på å gjøre Norden til et enda bedre sted å vokse opp
• har håp, drømmer og meninger du vil dele med andre
• vil reise til København og delta i Nordisk Barneforum fra 15. til 17.januar 2020
• vil fortsette påvirkningsarbeidet i Norge når du kommer hjem fra København
• er mellom 12 – 16 år
• snakker og forstår engelsk godt

HER finner du informasjon om påmelding, og skjema.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...