Vil du være ung journalist?

Foto: pixabay.com

Nettavisen ungisandnes.com ønsker å komme i kontakt med ungdommer som bor, går på skole eller jobber i Sandnes.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2018 kl 14:08

Det er mye kjekkere at dere ungdommer er med og skriver artikler og informasjon om ungdom i nettavisen vår enn at voksne skal bestemme hva dere unge skal lese!

Dere trenger ingen stor skriveerfaring eller kunne perfekt norsk. Opplæring gis. Dere kan skrive kort eller langt, ofte eller sjeldent (1 gang i uka eller 1 gang pr halvår). Har du en travel hverdag, så kan vi "snakkes" pr. telefon eller epost. Det er ikke nødvendig å møtes til faste dager og tider. Vi kan også treffe dere på skolen hvis det er enklere.

Eksempler på hva man kan skrive om:

- Saker og ting som du og/eller dine venner er opptatt av eller uenig i.

- Noe fra fritiden din: for eksempel hobby, idrettsarrangement, kinofilm og tv-serier, musikk og konserter, reiser, bøker, party, tv-spill med mer.

- Gamer du? Har noen lyst til å være Sandnes sine egne "Prebz og Dennis"? Anmelde tv-spill? Vi har også tv-studio som kan filme dette live.

- Intervjue andre om noe som skjer på skolen: for eksempel forestilling og revy, innsamlingsaksjon, saker fra elevrådet, skolemiljø med mer.

- Hva skjer der du bor? Det hadde vært fint å få noen skribenter fra bydelene langt unna sentrum, slik som Malmheim, Figgjo, Sviland, Høle og Riska.

Er du interessert i tv og film?
Bli med på medieLAB'en på Lura bydelshus eller i Bogafjellhallen. Begge steder kan ungdom delta aktivt og lære mer om media slik som å være tv-reporter, lage film og nyhetsreportasjer eller ha sitt eget tv-show.
Man kan være skuespiller eller stå bak kamera, lage sitt eget filmmanus eller en dokumentar om noe man interesserer seg for. Trenger ikke erfaring. Opplæring gis begge stedene.

Nettavisen ungisandnes.com og medieLAB'ene er i regi av kulturavdelingen i Sandnes kommune. Det er gratis å delta. Man får ikke betalt for å skrive i nettavisa eller lage film.
Unge journalister kan være fra både ungdomsskoler og videregående skoler. Interesserte studenter kan også være med. Kontakt oss via telefon, sms, epost eller facebook.

Kontaktinfo:
Epost: solveig.engelsen@sandnes.kommune.no
Tlf. 415 14 031

http://tvsandnes.no/
https://www.facebook.com/UngiSandnes/
https://www.youtube.com/ungisandnes

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...