Ung i Sandnes

Sandnes-UKM'ere reiser til fylkesfinale!

Anna Torgersen (26) og Stine Morland (26) er reiseledere for UKMdelegasjonen fra Sandnes. Stine har vært med som reiseleder i flere år og gleder seg veldig. Hun har jobbet 10 år med ungdom på Ganddal fritidssenter og har masse erfaring med å ta vare på og ordne opp for ungdom på tur. Foto: Solveig I. Engelsen

20 UKM-deltakere fra Sandnes reiser fredag 28.april til Tysvær for å representere Sandnes i UKM Rogaland. De har en flott helg framfor seg!

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2017 kl 20:04

"Alle MÅ være klare med all bagasje, kostymer og noter på Byterminalen i Stavanger litt over klokka 17 i morgen fredag, sier reiselederne Stine og Anna meget bestemt!
"Kystbussen venter IKKE på oss. Den kjører presis klokka 17.15"!!!

Reiselederne har hatt møte med deltakerne tidligere denne uka. Der fikk UKM-ungdommene vite om alt det spennende de skal få være med på. Det blir workshoper, konserter, jamsessions og ikke minst skal de delta på UKM-forestillinger. Noen skal være i media- eller tekniske grupper og andre skal delta med musikk, dans, kunst eller dikt. Ungisandnes.com ønsker alle UKM'erne fra Sandnes lykke til!

Les mer om UKM Rogaland 2017 her:

http://ukm.no/rogaland/

UKM Rogaland 2017 arrangeres i Tysværtunet kulturhus på Aksdal i Tysvær kommune kommende helg.
Foreldre, slekt, venner og andre har mulighet til å kjøpe billetter til 3 ulike forestillinger. Disse er lørdag 29.april kl 18 og søndag 30.april kl 10 og kl 13.

I slutten av juni 2017 skal UKM for hele Norge arrangeres i Sandnes. Da vil bysentrum oversvømmes av 500 UKM-ungdommer med dialekter fra hele landet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...