Ung i Sandnes

Skambra med "Skambankt"

Alle som deltar og jobber som frivillige under UKM Rogaland fikk en eksklusiv intimkonsert med "Skambankt" med på kjøpet.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2015 kl 20:34

Stemningen stod i taket, og det rocka skikkelig på fredagskonserten på Lura Bydelshus. Vi i ungisandnes.com fikk prate med de 4 gutta i bandet før konserten, og det er litt spesielt å få et band som har spilt på både Øyafestivalen, Roskilde og Quart-festivalen hit til oss på Lura Bydelshus, bokstavelig talt i stua til Medie:Lab...

Eventyret startet i 1994 da 3 av gutta fikk muligheten til å overta en spillejobb for et band som trakk seg, og i løpet av noen timer hadde de skrevet 9 låter som de fremførte samme kveld!!! Ettersom det er hardrock gutta spiller, holdt det med noen greie refreng, ingen hørte hva de sang uansett, og de diktet en del underveis, innrømmet de..

De har faktisk en del opptredener under UKM selv, og de husker opplevelsen med skrekkblandet fryd: -Hvor skummelt det var å stå foran en haug med ukjente mennesker og spille, og hvor magisk det var når de STOD der og spilte foran en haug med ukjente mennesker...

I kveld delte de både spillglede, energi og faktisk også scenen med ungdommene! Var du ikke med på konserten sier du? Nei, da bør du faktisk vurdere å melde deg på UKM til neste år, enten som deltaker eller som arrangør

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...