Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Skatepark åpnet på Bogafjell 19.mai.

Skateparken kom endelig på plass rett før 17. mai og blir her prøvesparket igang! Foto: Audun Hiis

- Ungdom i bydelen er kjempeglade! De har stått på i flere år med å planlegge og arbeide for å få til skateparken. De har deltatt aktivt via elevråd og bydelsutvalg - og jobbet nært med både Idrett og Kultur i Sandnes kommune sier en fornøyd kultur- og fritidskonsulent Audun Hiis.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2017 kl 21:27

Den offisielle åpningen skjedde 19.mai kl 19 ved leder i Bogafjell bydelsutvalg Guttorm Stangeland og kultursjef i Sandnes Therese Hauger. Etterpå ble det et 30 minutters skateshow i regi av "Session" med 6 profesjonelle skatere, konkurranser med kule premier og "giveaways" til publikum.

Skateaktivitetene i parken var en del av det store arrangementet «Full Action Bogafjell» som er et samarbeid mellom Kultur, KRIK, Bogafjell speiderne og Bogafjell kirke. Det ble masse aktiviteter både ute og inne i Bogafjellhallen og Bogafjell kirke den kvelden. Alt fra paintball i skogen til rappelering fra kirketårnet. Inne i Bogafjellhallen var det kafe og diskotek, klatring og mye annen moro.

På åpningskvelden var skateparken på baksiden av Bogafjellhallen mest tilrettelagt for de som brukte rullebrett. Senere kunne den selvsagt brukes av både de som bruker sparkesykkel og rulleskøyter. Ungdommene på Bogafjell ønskes lykke til med sitt nye samlingssted og med den fantastiske utsikten utover Stokkelandsvannet kan de skate seg inn i solnedgangen mang en kveld fremover.
"Bare husk sikkerhetsutstyr", avsluttet den kommunale kulturarbeideren Audun før han hastet videre med å ordne til vårens store happening for ungdom på Bogafjell.

Se hva som skjer her: www.facebook.com/bogafjellhallen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...