Ung i Sandnes

Tenker du på sommeren?

Sommerens badeliv er kun to måneder unna! Her fra Røyrvik aktivitetsgård som ferieklubben reiser til hvert år. Foto: Solveig I. Engelsen

Kanskje ikke ennå, men ett sikkert vårtegn er at dagene blir varmere og sommerens kurser for ungdom er klare for påmelding. Husk: noen har frist 1.mai.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2018 kl 13:39

Sandnesungdom opp til 17 år kan være med på flere av sommerferieaktivitetene som står nevnt i årets Kongesommer-brosjyre. Mange tror at Kongesommer bare er en ferieklubb for barn på Lura bydelshus, men det stemmer IKKE. Kongesommer er fellesnavnet på alle sommerferieaktivitetene i regi av Sandnes kommune - også de for ungdommer!
Noen aktiviteter er gratis, mens andre må det betales for.

Skatekurs
Bygg ditt eget skateboard eller longbord.
Varatun gård. Uke 26 og 27. Alder: til og med 10.trinn. Påmeldingsfrist: 1.mai
Arrangør: Sandnes kommune - kultur
Påmelding til: https://skjema.kf.no/more/wizard/wizard.jsp?wizardid=949&ouref=1102

Medie- og animasjonsverksted
Vær med på TV-produksjon og lag korte fiksjons- og stop-motionsfilmer. Opplæring av profesjonelt videokamera og redigeringsprogram. Prøv deg foran en greenscreen og lag kule videoeffekter.
Du får sette deg inn i roller som programleder, filmfotograf, lydmann, animatør og mer.
Varatun gård. Uke 26 og 27. Alder: til og med 10.trinn. Påmeldingsfrist: 1.mai
Arrangør: Sandnes kommune - kultur
Påmelding til: https://skjema.kf.no/more/wizard/wizard.jsp?wizardid=949&ouref=1102

Åpen hall i Bogafjellhallen
Også for ungdommer. Gratis. Uke 26. Kom og gå som du vil mellom kl 10-15 mandag til fredag.
Mange forskjellige og gøyale aktiviteter: bordtennis, ballspill, idrettsaktiviteter, brettspill, playstation, klatrevegg/buldrevegg, tegning og hobbyaktiviteter, airtracker.
Arrangør: Sandnes kommune - kultur

Småjobbsentralen
For ungdom 14 - 17 år som ønsker seg sommerjobb. Oppdragene vil variere fra dag til dag etter hvor mange som ønsker hjelp av ungdommer. De som jobber får betalt. Oppmøtested er ungdomshuset L54. Mens man venter på å få jobb, så kan hele ungdomshuset og aktivitetene der brukes. Gratis frokost.
Kl 9-14 på hverdager. Start mandag 25.juni - slutt fredag 27.juli. (Stengt i august.)

Se hele Kongesommer-brosjyren her: https://www.sandnes.kommune.no/globalassets/kulturfritid/kultur/ferieklubb/kongesommer2018-web.pdf

Sommeraktivitetene nedenfor er også for ungdommer, men arrangeres av andre enn Sandnes kommune:

Skip o'hoy over Nordsjøen
Er du mellom 15 og 25 år og har lyst til å reise på tokt med Sandnes' flotteste seilskute under Tall Ships Races i sommer? Seilturene går både til England og Danmark i juli. Arrangør: "Hardangerjakten Caroline af Sandnes" Påmelding og pris: http://caroline.no/

Tenniscamp
Tennisdager med opplæring og spill. Innendørs på Sola. Uke 26 og uke 27. Opp til 15 år.
Arrangør: Sandes tennisklubb. Se her for påmelding og pris: Epost: tennis@racket.no

Friidrettsskole
Sandnes idrettspark (på stadion). Uke 33. Opp til 14 år.
Arrangør: Sandnes I.L - friidrett. Påmelding og pris: http://sandnes-idrettslag.no/.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...