Ung i Sandnes

UKM-smaksprøver på videregående skoler

Heftige hiphop-moves fra Tiril Rødder Sægrov, Maja Olsen, Synne Nevland og Randi Hansen Urkedal. Alle er elever ved Vågen vgs. (Rekkefølgen på danserne og navn er dessverre ikke korrekt.) Foto: Solveig I. Engelsen

UKM vil ha med kreative ungdommer fra videregående skoler. For å inspirere elevene til å melde seg på, så ble det nylig arrangert en UKM-turné.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 19.12.2018 kl 16:21

Med band, film, dans (hiphop og moderne), sang, monolog og pianospill fikk elever på Vågen i Sandnes og Bjergsted i Stavanger bli med på en liten reise i UKM-universet.

Disse flotte vgs-skolene har drøssevis av elever som holder på med forskjellig kulturuttrykk, så nå håper UKM-arrangørene i distriktet at elever derfra melder seg på UKM i hjemkommunen sin.

UKM-turnéen er et samarbeid mellom kultur/fritid i Sola, Stavanger og Sandnes kommuner og er støttet av UKM Norge.

Se film fra UKM-turnéen på: http://tvsandnes.no/
TV-innslaget om UKM er ca 7 minutter ute i sendingen "Desember-magasinet" på TV Sandnes. Dette sendes første gang onsdag 19.12 kl 18.30. Deretter kan man se det når som helst.

Sjekk ut https://ukm.no/ Der finnes masse UKM-informasjon og påmeldingsskjema. NB: Det er ulike påmeldingsfrister i de forskjellige kommunene.

UKM Sandnes er på facebook: https://www.facebook.com/ukmsandnes/

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...