Sandnes kommune

Ung i Sandnes

UKM til Gand vgs og Høle ungdomsskole onsdag 29.nov.

Dansegruppa "The Mixtape" fra Sandnes danser på UKM-landsfestivalen 2017 (som faktisk var i Sandnes) Foto: Solveig I. Engelsen

Elever på disse skolene bør møte opp i kantine/vestibyle og se hva som skjer når UKM (Ung kultur møtes) er på besøk i det store friminuttet.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2017 kl 16:13

På UKM-standen kan du sjekke ut alt det spennende du kan være med på når UKM arrangeres i Sandnes 1,-3.februar 2018. UKM-ekspertene fra kulturavdelingen i Sandnes kan hjelpe deg med å svare på spørsmål, vise deg UKM-filmopptak, hjelpe deg med påmelding og annet.
Du kan være med som arrangør, deltaker eller publikummer. Dersom du vil være arrangør eller deltaker, så må du melde deg på før fristen 17.januar 2018.

Som arrangør kan du hjelpe til på UKM-arrangementet den dagen det er UKM. Vi trenger også noen til å være med i en mediagruppe (filmdokumentasjon og foto).
Det blir selvfølgelig ingen UKM uten deltakere på utstilling eller scene. Det kan meldes på både enkeltpersoner og grupper.

Utstillingsgjenstander kan være laget hjemme, på skolen eller et annet sted. Gjenstandene kan for eksempel være: foto, maleri, tegninger, figurer, film (både vanlig film og animasjon), graffiti, skulpturer, origami (papirbretting) og mye mer. Utstillingen vises i flotte og proffe lokaler på Kinokino.

På scenen kan du opptre med teater, sang, trylling, dans, buktaling, sketsjer, musikk (både klassisk, rock, pop og annet), sjonglering, standup og mye annet som kan være gøy å vise fram for et publikum. Man kan opptre solo eller i gruppe/band. Liker du å snakke mye, så trenger vi også en konferansier eller flere.

Flesteparten av ungdomsskolene i Sandnes hatt besøk av UKM i løpet av november. De resterende skolene vil få besøk i løpet av desember. Følg med på datoer som legges ut.

Dato for skolebesøk til ungdomsskoler og videregående skoler i Sandnes:
Onsdag 29.november Høle ungdomsskole
Onsdag 29.november Gand videregående skole

Fikk du ikke med deg UKM-standen på din skole, eller ønsker du å vite noe mer om UKM, så sjekk ut https://ukm.no/
Disse skolene er allerede besøkt: Fredag 10.november var UKM på besøk på Øygard ungdomsskole. Onsdag 15.november Høyland ungdomsskole. Onsdag 15.november Vågen videregående skole. Onsdag 22.november Lundehaugen ungdomsskole. Mandag 27.november Skeiene ungdomsskole. Tirsdag 28.november Riska ungdomsskole

UKM Sandnes har egen facebookside: https://www.facebook.com/ukmsandnes/

Vil du vite mer om UKM Sandnes eller UKM Norge: https://ukm.no/

Ønsker du å se filmklipp fra UKM Sandnes 2017, så må du gå inn på det enkelte innslaget som ligger ute på tvsandnes.no: http://tvsandnes.no/category/ungisandnes/
eller på youtube: https://www.youtube.com/ungisandnes
(HUSK Å SKROLLE ET STYKKE NED PÅ SIDEN.)

Se også filmsnutter fra UKM Sandnes 2016:
https://www.youtube.com/watch?v=z4ACMAzJURY&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=25ZPRXdO-do&feature=youtu.be

Se også denne artikkelen om UKM: http://ungisandnes.com/nyheter/ukm-kommer-til-din-skole/19.582

Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med Hakim fra Lurahammaren ungdomsskole.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...