Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Høyt henger de på Bogafjell

Foto: Bogafjell klatregruppe

En gjeng ivrige klatrere har klort seg fast i Bogafjellhallen og trenger hjelp for å komme seg videre. Klatregruppa inviterer både til brattkortkurs og idémøte om hvordan få mer gang på klatreaktivitetene.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 06.04.2018 kl 15:39

Alle klatreinteresserte på Bogafjell og omegn inviteres til oppstartsmøte onsdag 18. april kl 20:00 i Helgelandveien 19.
- Hvordan få gang på klatreaktiviteter med utgangspunkt i Bogafjellhallen?
- Er det interesse for å lage til juniortreninger for barn og ungdom?
- Kan man få til felles klatretrening med fast dag for klatring både inne og ute

Klatregruppa i Bogafjellhallen arrangerer brattkortkurs nå i april. Dette er fullbooket. Det vil bli arrangert nye kurs senere, så ta kontakt med Olav Helgeland, epost: olhel@statoil.com

Det er mulig at det blir kurs kun for ungdom fra 13 år og oppover nærmere sommeren. Der vil man lære om inneklatring på topptau og led med fokus på trygg sikring. I tillegg blir det litt om generell klatreteknikk og uteklatring.

Sjekk klatring på Bogafjell her:
https://www.facebook.com/Bogafjellklatregruppe/

GRATIS INNENDØRS KLATREVEGGER
Sandnes kommune har klatrevegger i to idrettshaller: Vågenhallen og Bogafjellhallen.
Begge steder kan man klatre både på led med topptaufeste og buldre. Det kreves ingen erfaring for å bruke buldreveggene. Skal man klatre med topptaufeste MÅ den som sikrer ha godkjent brattkort.
Klatreutstyr til barn leies ut rimelig.
Klatreveggen kan også reserveres, men kun dersom søkeren har brattkort.
Mer informasjon og regelverk for anleggene finnes på Sandnes kommunes hjemmesider:
https://www.sandnes.kommune.no/kultur-fritid/idrett/idrettsanlegg/#heading-h2-4

Det finnes også andre innendørs klatreanlegg i distriktet. De har større klatre- og buldrevegger, kyndig personale, leier ut klatreutstyr til både barn og voksne. Sjekk nettsidene for priser og tider:
Folkehallene (Sandneshallen og Sørmarka Arena): https://folkehallene.no/
Klatrefabrikken Stavanger: https://www.klatrefabrikken.no/

UTENDØRS KLATRING
Bratte Rogalands venner er en stor og aktiv klatreklubb med masse informasjon om utendørs klatring, klatreruter, kurs og annet rundt omkring i fylket: http://brv.no/

KILDE:
Boga fjellklatregruppe (slik skal det korrekt uttales), Norges klatreforbund og Sandnes kommunes nettside om idrettshallene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...