Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Sandnes Atletklubb i Lurahallen

Bildet er lånt fra nettsiden til Sandnes Atletklubb. Foto: Sandnes Atletklubb

Sandnes Atletklubb er et idrettslag som driver med styrkeløft. Klubben har eget treningslokale i Lurahallen med trening hver dag fra kl. 16.00.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sigve Valentinsen forteller at Sandnes Atletklubb er med i " Rent idrettslag", og er aktive på antidopingsarbeid og forbyggende holdninger mot dopingmisbruk. - Hos oss trener de som bare vil holde seg i form, og vi har også toppidrettsutøvere som jakter på medaljer internasjonalt.

Styrketrening er for alle, både gutter og jenter!

Hvem er Sigve Valentinsen?
- Jeg ble medlem i 1982, og er i dag leder av Sandnes Atletklubb.
Begynte med vekter da jeg var i forsvaret, og syntes dette var kjekt. Etter tjenestetiden ble det medlemskap i Sandnes Atletklubb. Dette er en spennende og målbar idrett der jeg får utfordret meg på det å bli sterkere. Måloppnåelsen ble nok bedre enn forventet, og jeg ble tatt ut på landslaget og har deltatt på mange VM, EM osv.

Hva er dine mål som daglig leder i Sandnes Atletklubb?
- Jeg ønsker og drive en klubb der alle skal trives, føle seg velkommen og hjelpe medlemmene å nå sine mål. Lære utøveren og trene/løfte riktig, følge dette opp av klubbens trenere.
Et godt antidoping arbeid.

Hvilke utfordringer har styret og klubben i nærmeste fremtid?
- Utfordringene fremover er først å arrangere et godt NM mesterskap under NM-Veka 2018.
Neste utfordring blir å arrangere VM i Styrkeløft november 2020. Dette blir et åpent mesterskap for damer og herrer, vi forventer opp mot 300 - 350 deltagere.

Hva ville du gjort for idretten, om du var ordfører i Sandnes for en dag?
- Være med og støtte opp klubbene som ønsker å arrangere mesterskap, slik at de kan bli arrangert i Sandnes. Dette vil gi god reklame for kommunen og inntekter til næringslivet i kommunen.

#LurahallenVis flere

Sosial

Ungdomsrevyen Sandnes:

Sosial

-på do..

Ikke gå glipp av årets forestilling, revyen spilles til og med lørdag!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...